Μαζεύει τα… κομμάτια του ο Ολυμπιακός Β. και βλέπει Παναχαϊκή

Απογοήτευση είναι λογικό να υπάρχει στον Ολυμπιακό Βόλου, ύστερα από τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες από Ηρακλή και Λάρισα για τα πλέι οφ, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν παρατούν την προσπάθεια και προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός καλείται την Τετάρτη (13/5) να αγωνιστεί στην Κόρινθο με…

…αντίπαλο την Παναχαϊκή, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που δεν έχουν νίκη στη διοργάνωση, καθώς η Παναχαϊκή από την πλευρά της μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.
Το βολιώτικο συγκρότημα καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του, να κοιτάξει μπροστά και να πάει στην Κόρινθο να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ. Αν κερδίσει, μπορεί να μείνει με προϋποθέσεις στο κυνήγι της 3ης θέσης. Αν χάσει, τότε η χρονιά οριστικά τελειώνει για τους «ερυθρόλευκους». Έστω κι αν όλοι στην ομάδα τονίζουν πως η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει όλα τα ματς και στο τέλος θα κάνει ταμείο.
Από την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή θα απουσιάσουν και πάλι ο τραυματίας Αλέξανδρος Νικολιάς και ο τιμωρημένος Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώνεται το πρωί της Τρίτης (12/5) και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κόρινθο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις