Λίβας: «Μας αδικεί το σκορ με τη Νίκη»

Αδικημένη τόσο από το τελικό σκορ όσο και από τις αποφάσεις του διαιτητή, θεωρεί την ομάδα του ο Κώστας Λίβας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός του Αστέρα Ιτέας υποστήριξε πως για τα επεισόδια ευθύνεται ο Χρήστος Τζιώρας που προτίμησε να βγει αλλαγή από την πλευρά των οργανωμένων και όχι από την πλευρά των πάγκων, όπως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έγιναν αλλαγή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Λίβα:

«Το πρωτάθλημα τελείωσε. Τελείωσε και το παιχνίδι με αρνητικό αποτέλεσμα για εμάς. Εγώ θα σταθώ στην ομάδα μου και θα πω πως είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, που κατάφεραν φέτος με τόσες αντιξοότητες να φτάσουν την ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Είναι μια θέση αρκετά τιμητική, νομίζω πιάσαμε ταβάνι ποδοσφαιρικά. Κάναμε όλο τον όμιλο να μιλάει για την ομάδα μας, κερδίσαμε την καταξίωση και τον σεβασμό όλων χωρίς να μας χαριστεί κανένας. Ότι έκαναν το έκαναν τα παιδιά από μόνα τους και έφτασαν την ομάδα σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια, τους συνεργάτες μου κ. Κατσιφλώρο και κ. Καρλιάφτη, τον πρόεδρο που μας βοήθησε από την πρώτη στιγμή και άλλους που ήταν κοντά στην ομάδα. Το καλό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια βγήκε και στο γήπεδο.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, νομίζω πως το αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφορα. Ήμασταν καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα. Ευτύχισε ο αντίπαλος να προηγηθεί με ένα λάθος τραγικό δικό μας που το εκμεταλλεύτηκε. Από εκεί και έπειτα στο δεύτερο ημίχρονο  δεν παίχτηκε καθόλου ποδόσφαιρο, ο αντίπαλος έκανε όλο καθυστερήσεις εσκεμμένες θα έλεγα. Έχουμε πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Είναι από τις λίγες φορές που μιλάω για την διαιτησία, νομίζω είχα μιλήσει άλλη μια φορά στο Μαρτίνο, μιλάω και σήμερα. Θεωρώ πως διαμόρφωσε αποτέλεσμα, γιατί στο 0-0 έχουμε καθαρό πέναλτι υπέρ μας και αποβολή τελευταίου παίκτη που δεν μας το  έδωσε, ανέχτηκε τα σκληρά μαρκαρίσματα και τις καθυστερήσεις των αντιπάλων και όσον αφορά τα επεισόδια που έγιναν στο τέλος τα καταδικάζω. Όμως πρέπει και οι διαιτητές να προστατέψουν τις ομάδες.

Θεωρώ πως ο αντίπαλος που βγήκε αλλαγή το νούμερο 17, ο Τζιώρας, δεν έπρεπε να πάει από την πλευρά των οργανωμένων, έπρεπε να βγει από την πλευρά των πάγκων όπως έκαναν όλοι οι παίκτες που βγήκαν αλλαγή μέχρι εκείνη τη στιγμή, και να μην έχει γίνει τίποτα τώρα. Από εκεί κι έπειτα έγιναν πράγματα που δεν έπρεπε, τα καταδικάζω και εύχομαι να μην ξαναγίνουν.

Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε στο Κύπελλο, που ξεκινάμε την Τετάρτη 11/04, που παίζουμε στο γήπεδό μας με τον Διγενή, και να επικεντρωθούμε εκεί. Έχουμε χάσει δυο παίκτες σημαντικούς αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα θα συνεχίσουμε.

Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, με υγεία και καλή Ανάσταση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις