Εκτός Ολυμπιακού από 15 έως 20 παίκτες

Μόλις τέσσερις με πέντε παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ του Ολυμπιακού αναμένεται να παραμείνουν στην ομάδα, στη νέα σελίδα που ετοιμάζεται να γυρίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όπως γράφει «Κόκκινος Πρωταθλητή», σύμφωνα με την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά τη χθεσινή επίσκεψη του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ στο Ρέντη και την… κατσάδα στους παίκτες που είναι αδιάφοροι αναμένεται να φύγουν από 15 έως 20 ποδοσφαιριστές!

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, όμως ο κ. Μαρινάκης δείχνει έτοιμος να απαλλάξει την ομάδα από τους αδιάφορους ή εκείνους που δημιουργούν προβλήματα στο σύνολο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή τη στιγμή θα συνεχίσουν μόνο τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία (Χουτεσιώτης, Νικολάου, Ανδρούτσος και Βέργος) και ο Κούτρης.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και ξένοι παίκτες, όπως οι έμπειροι Προτό, Ρομαό και Ανσαριφάρντ, ή πιο νέοι όπως ο Σισέ, ή ο Μαρτίνς και ο Χατζισαφί που δεν έχουν δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Μία ιδιαίτερη περίπτωση δείχνει εκείνη του Μιραλάς. Ο Βέλγος «καίγεται» να παραμείνει στην ομάδα, αλλά το γεγονός ότι στην επιστροφή του δεν έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα προβληματίζει.

Το θέμα είναι αν οι αποφάσεις θα είναι άμεσες ή έχουν ληφθεί και κάποιοι παίκτες αναγκαστικά θα μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν, για να μη χαθεί και η 3η θέση που οδηγεί πιο μετά στα προκριματικά του Europa League της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις