Εισιτήρια διαρκείας για τα πλέι οφ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενημερώνοντας τους φιλάθλους της ομάδας, πως έχουν κυκλοφορήσει εισιτήρια διαρκείας για τα τρία παιχνίδια έδρας των πλέι οφ για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία, ζητώντας από τους φιλάθλους να ανταποκριθούν και να τα προμηθευτούν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εισιτήρια διάρκειας κυκλοφόρησαν από τη Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ των τμημάτων μπάσκετ  του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ που θα οδηγήσουν στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία .

Τα εισιτήρια, προσφορά του Ομίλου Εταιρειών Καραγιάννη, τιμώνται 10 ευρώ και αφορούν τους τρεις αγώνες έδρας της ομάδας μας στις 14/4 με την Καλαμπάκα , στις 5/5/  με Αμπελώνα και στις 15/5/ με ΓΣ Βόλου . Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ΕΑΚ Βόλου και ώρα 19.00.

Περιμένουμε την ανταπόκριση των φιλάθλων της ομάδας μας να ενισχύσουν την προσπάθεια των αθλητών μας για την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες , να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να ανταπεξέρχονται στις λειτουργικές ανάγκες των τμημάτων και να αποδείξουμε ότι είμαστε μια οικογένεια .

Τώρα είναι η ώρα των αποδείξεων . Ολιγωρίες δεν δικαιολογούνται».