Απόλυτο αουτσάιντερ εναντίον απόλυτου φαβορί

Η Σεβίλλη υποδέχεται την Μπάγερν στο-κατά τους «ειδικούς»-λιγότερο αμφίρροπο ζευγάρι των προημιτελικών του Champions League. Πάντως η επική πρόκριση της ισπανικής ομάδας επί της Μαν. Γιουνάιτεντ στον προηγούμενο γύρο αφήνει πάντα το περιθώριο της έκπληξης.
Οι Ανδαλουσιανοί προέρχονται από το… σοκ του Σαββάτου, όταν μέχρι το 87’ προηγούνταν με 2-0 αλλά ισοφαρίστηκαν σε 2-2 από την Μπαρτσελόνα, με την οποία θα συναντηθούν και στον τελικό του Κυπέλλου. Η επιστροφή στο επόμενο Champions League μοιάζει αδύνατη, μιας και η Σεβίλλη είναι στο -16 από την τέταρτη Βαλένθια. Απόψε ο Βιντσέντζο Μοντέλα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπανέγα, ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών έχουν οι Κόρκια, Μερκάδο και Νάβας.
Οι Βαυαροί μετά το επιβλητικό 6-0 επί της Ντόρτμουντ αναμένεται αυτή την εβδομάδα να εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο Γιουπ Χάινκες πέρα από τα γνωστά προβλήματα των τραυματιών Νόιερ και Κομάν δεν έχει άλλους πονοκεφάλους, καθώς και ο Βιδάλ αποθεραπεύτηκε.
Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στα Κύπελλα Ευρώπης. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ντανιέλε Ορσάτο από την Ιταλία. Στο όριο καρτών για τους γηπεδούχους είναι οι Μπεν Γεντέρ, Εσκουδέρο και Μερκάδο, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Μπόατενγκ, Κίμιχ, Λεβαντόφσκι, Ρούντι και Τολισό.
Πιθανές συνθέσεις:
Σεβίλλη: Ρίκο, Νάβας, Κιάερ, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Πισάρο, Ενζονζί, Σαράμπια, Βάσκεθ, Κορέα, Μπεν Γεντέρ.
Μπάγερν: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Χάμες, Τιάγκο (Μαρτίνεθ), Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις