Τσιμπανάκος: «Ο ΑΟΤ θα βρει σύντομα τον δρόμο του»

Ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος μιλά για το φετινό Πρωτάθλημα της Football League, τον ΑΟ Τρίκαλα αλλά και τον Θωμά Γράφα.

O γνωστός μάνατζερ και πρώην τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Τρίκαλα Ευριπίδης Τσιμπανάκος μίλησε στο Trikalascore. Aναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, τον ΑΟΤρίκαλα, αλλά και τομ Θωμά Γράφα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μάχη της ανόδου στη Football League: «Πιο σταθερές ομάδες ήταν ο Άρης από την αρχή, έβρισκε τους τρόπους έστω και δύσκολα να παίρνει το αποτέλεσμα. Γιατί στην κατηγορία αυτή το σημαντικότερο είναι να παίρνεις αποτέλεσμα. Επίσης είναι μία ομάδα που είχε υγεία διοικητικά και το οικονομικό ήταν εξασφαλισμένο. Τα Τρίκαλα είχαν πολύ καλό ρόστερ, ενώ από το Δεκέμβριο και μετά πιο ομάδα αποδείχτηκε ο ΟΦΗ, μία ομάδα όπου η παρουσία του προπονητή έπαιξε καθοριστικό ρόλο και αυτές οι δύο ομάδες δίκαια ανεβαίνουν στη Super League. Επίσης και στην Παναχαϊκή γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά».

Για τη φετινή χρονιά στον ΑΟ Τρίκαλα: «Στα Τρίκαλα έγιναν αρκετά και τραγικά λάθη στο στήσιμο της ομάδας, με αποτέλεσμα να ζημιωθεί και η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος ειδικότερα από μεγάλα συμβόλαια. Θεωρώ ότι δεν έγιναν ποτέ ομάδα και υπήρχαν μόνο κάποιες προσωπικότητες. Όπως έγινε πέρυσι με τον Άρη, ο οποίος φέτος είναι σαφώς πιο ουσιαστικός. Εγώ δεν ασχολήθηκα με την περίπτωση του προπονητή, όπως δεν εκπροσωπώ και κανέναν παίκτη στα Τρίκαλα, με εξαίρεση το νεαρό Γιδόπουλο που τον είχαν παραγκωνισμένο το Καλοκαίρι. Σε αυτό πίστεψε ο κ. Μπαταγιάννης και ήταν δική του επιλογή. Πρόκειται για ένα Τρικαλινό παιδί που δεν έχει και δυσβάσταχτο συμβόλαιο.

Για τον Θωμά Γράφα και το αν ο ίδιος μεσολάβησε στο να έρθει στα Τρίκαλα: «Με τον Θωμά Γράφα μας συνδέει μία φιλία αλλά ως εκεί. Εγώ δεν ενεπλάκην καθόλου στη μεταγραφή του στα Τρίκαλα, ήταν προσωπική επιλογή του μεγαλομετόχου και θεωρώ ότι η συγκεκριμένη περίπτωση ειναι η καλύτερη δυνατή. Από κει και πέρα ο μεγαλομέτοχος είναι εκείνος που αποφασίζει και πάντα παίρνει το ρίσκο στο θέμα του προπονητή, που αποτελεί μία καίρια θέση».

Για το μήνυμα του στους φιλάθλους των Τρικάλων: «Τα Τρίκαλα, επειδή ζήσαμε ωραίες στιγμές με τον κ. Γιαλιά, όταν φτιάξαμε μια ομάδα από το μηδέν θα ξαναβρούν το δρόμο τους, γιατί έχουν μέταλλο και θεωρώ ότι είναι μία πανέμορφη πόλη με χιλιάδες φιλάθλους που πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει ο κ. Μπαταγιάννης».

Πηγή: trikalascore.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις