Βαφειάδης: «Φτάνει πια, ακόμη και στην Γ’ ενοχλεί ο Ηρακλής;»

Για την καταγγελία που κατέθεσε ο Άρης Παλαιοχωρίου εναντίον του Ηρακλή, ώστε να αγωνιστεί αυτός στα μπαράζ ανόδου στην Football League, μίλησε ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Βαφειάδης.

Aναλυτικά όσα είπε:

“Αν όλα κυλήσουν βάσει νομιμότητας και ηθικής όσο υπάρχουν αυτά τα πράγματα σε αυτήν την κατηγορία, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα. Δεν υπάρχει ένσταση αυτήν την στιγμή.

Έχουμε το παράβολο των 3.550 ευρώ και συμμετείχαμε κανονικά. Υπάρχουν και τα πρόστιμα που έχουν νομίμως οριστεί επειδή δεν συμμετείχαμε στους αγώνες του Κυπέλλου. Υποβιβαστήκαμε παρανόμως από την Α’ εθνική και επιλέξαμε να παίξουμε στην τρίτη. Δηλώσαμε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική πληρώνοντας παράβολο και όλα τα συναφή. Δεν υπόκειται στο γεγονός πως πρέπει να τερματίσουμε πρώτοι. Για μια φορά επιτέλους, ας σταματήσει να ενοχλεί ο Ηρακλής. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ο Ηρακλής φυσικά. Ας ασχοληθούν με τους υπόλοιπους που ξεφτιλίζουν καθημερινά το ελληνικό πρωτάθλημα και ας μας αφήσουν ήσυχους. Κανενός η γραμμή δεν θα περάσει, πετύχαμε κάτι μέσα στο χορτάρι δεν θα μας αφήσουν να το χάσουμε. Φτάνει πια με τον Ηρακλή, ακόμη και στην Γ’ ενοχλούμε”.

Για το δικαίωμα να προβιβαστεί στην Football League και ποιος το ορίζει αυτό: “Σήμερα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Ηρακλή, έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, δεν σέβονται τον κόπο των αθλητών και θα μας βρούνε απέναντι τους, με όποιον τρόπο πρέπει, όπως πρέπει θα προασπίσουμε τα δικαιώματα μας. Ο Ηρακλής να μπει στα μπαράζ και να ανέβουμε,. Το μεγάλο πρόβλημα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ακούει στο όνομα Ηρακλής. Πρέπει όλη η οικογένεια του Ηρακλή να ενωθεί για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα”.

Πηγή: Arena fm 89,4