Ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί στο «Καμπ Νου» τη Ρόμα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Champions League. Ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί τους «μπλαουγκράνα», που βρίσκονται στην 8άδα της διοργάνωσης για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά, ενώ οι «τζιαλορόσι» επέστρεψαν μετά από μια δεκαετία.
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, που άφησαν εκτός συνέχειας την Τσέλσι, προέρχονται από ισοπαλία-θαύμα με τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία, καθώς έχαναν με σκορ 2-0 στο 87’, αλλά κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό (2-2), που τους έφερε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του εγχώριου τίτλου. Από την πλευρά του, ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, επίσης, είδε την ομάδα του να μένει στην ισοπαλία 1-1 με τη Μπολόνια στο «Νταλ’ Άρα».
Αγωνιστικά, από πλευράς γηπεδούχων υπάρχει ερωτηματικό με τη συμμετοχή του Μπουσκέτς, αλλά εκτιμάται ότι θα αγωνιστεί κανονικά, ενώ για τους φιλοξενούμενους, μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ναϊγκολάν, αλλά και γι’ αυτόν οι πιθανότητες είναι με το μέρος του.
Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Αμφότερες μετρούν από μια νίκη, ενώ δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Ντάνι Μακέλι.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Παουλίνιο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Σουάρες, Μέσι.
Ρόμα: Άλισον, Φλορέντσι, Φάζιο, Μανωλάς, Κολάροφ, Ναϊγκολάν, Ντε Ρόσι, Στρόοτμαν, Ελ Σααράουι, Ντζέκο, Περότι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις