Πασκουάλ: «Θέλουμε τη νίκη, σκεφτόμαστε μόνο την Αρμάνι»

Τις ελπίδες του για το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs της Euroleague θέλει να εξαντλήσει ο Παναθηναϊκός Superfoods και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να φύγει με το διπλό από το Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ, κατά την αναχώρηση της αποστολής από το «Ελ. Βενιζέλος».

« Έχουμε το τελευταίο ματς της σεζόν και θα πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε κάνει καλή δουλειά έως τώρα. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για το πλεονέκτημα έδρας. Αισθανόμαστε καλά, γιατί κάναμε καλή δουλειά έως τώρα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την Αρμάνι. Στην αρχή της σεζόν ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες, σαν ρόστερ και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ενισχύθηκαν με τον Κουζμίνσκας και θα θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με μια νίκη μπροστά στο κοινό τους» τόνισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.

Αναλύοντας τα στοιχεία που θα πρέπει να έχουν οι «πράσινοι» για να πάρουν τη νίκη, τόνισε: «Πρώτα από όλα, θα πρέπει να έχουμε δύναμη σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε πολύ ποιότητα σαν ομάδα και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Η Αρμάνι έχει πολύ ενέργεια σαν ομάδα και έχει παίκτες που μπορούν να σουτάρουν από μακριά. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε παίζοντας καλή άμυνα και τρέχοντας στην επίθεση. Θα παίξουμε με το στυλ μας ως Παναθηναϊκός».

Τέλος, αναφερόμενος στα προβλήματα τραυματισμών που αφορούν στους γκαρντ, σχολίασε: «Πολλές φορές οι γκαρντ μας είχαν προβλήματα. Θα χρειαστούν χρόνο, ώστε να βρουν ρυθμό. Αυτό συμβαίνει και με τους Παππά και Λοτσέσκι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις