Οι Ισπανοί φοβούνται… ελληνικό «μαγείρεμα» στην τελευταία αγωνιστική

Η τελευταία αγωνιστική της Regular Season της Ευρωλίγκας κρύβει… αρκετά σενάρια για τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους, αλλά και για την Ρεάλ.

Υπάρχει ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων που φέρνει τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ομάδα της Μαδρίτης στο 19-11. Σε αυτή την περίπτωση, η Ρεάλ θα τερματίσει πέμπτη και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας.

Βέβαια, αυτό προϋποθέτει ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις, κάτι που έχει δημιουργήσει… σενάρια «μαγειρέματος» από τους Πειραιώτες, ώστε να δώσουν το πλεονέκτημα της έδρας στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της «Marca», η οποία στέκεται στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός μπορεί να καθορίσει την τελική κατάταξη των τριών ομάδων, καθώς και την ομάδα που θα τερματίσει στην τέταρτη θέση και θα πάρει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι-οφ!

«Η Ευρωλίγακ φθάνει στην τελευταία της αγωνιστική και πολλές ομάδες είναι με το κομπιουτεράκι στο χέρι για να δουν τις τους βολεύει περισσότερο, ή ποιον θα αντιμετωπίσουν στους 8.

Μία αγωνιστική, η οποία διεξάγεται σε δύο διαφορετικές ημέρες σε διαφορετικά ωράρια γι’ αυτό και οι υποψίες και το πιθανό “μπισκότο” είναι στο χέρι όλων.

Η Ρεάλ είναι μια από τις ομάδες που εξαρτάται περισσότερο από ο,τι θα συμβεί στα άλλα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αντίθετα, η Ρεάλ θα είναι η τελευταία που θα παίξει και θα το κάνει ξέροντας αν θα είναι τέταρτη (έχοντας πλεονέκτημα έδρας) ή πέμπτη.

Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα που θα φέρουν οι ελληνικές ομάδες, οι οποίες παίζουν πριν την Ρεάλ. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει τα χαρτιά και θα το κάνει απέναντι στην Αρμάνι, η οποία δεν παίζει για τίποτα.

Εάν οι παίκτες του Πασκουάλ νικήσουν, μπορεί να είναι τρίτοι, εάν χάσουν οι “γείτονες” τους  και χάσει η Ρεάλ, τέταρτοι (εάν νικήσει ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ χάσει από την Μπάμπεργκ), ή πέμπτοι (εάν η Ρεάλ νικήσει και χάσει ο Ολυμπιακός ή εάν χάσουν και οι δύο αντίπαλοί τους)

Ο Ολυμπιακός θα βγει δεύτερος να παίξει, ξέροντας τι έχει κάνει ο γείτονάς του και θα μπορεί να επιλέξει αποτέλεσμα για να προσπαθήσει να αποφύγει τη Ρεάλ. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να είναι τρίτη (εάν κερδίσει και ακόμη κι αν κερδίσουν ή χάσουν Ρεάλ και Παναθηναϊκός καθώς έχουν πλεονέκτημα σε τριπλή ισοβαθμία) ή τέταρτη (εάν χάσει, χάσουν οι παίκτες του Λάσο και ο Παναθηναϊκός νικήσει)

Έτσι οι ερυθρόλευκοι είναι οι κριτές της αγωνιστικής καθώς σε συνάρτηση με το τι θα κάνουν οι “γείτονές” τους μπορούν αν επιλέξουν αποτέλεσμα για να προσπαθήσουν να αποφύγουν τη Ρεάλ σε υποθετική διασταύρωση στους 8″», αναφέρει το δημοσίευμα της Marca, που αφήνει ανοικτό το σενάριο του… μπισκότου ανάμεσα στις δύο ελληνικές ομάδες!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις