Ρόβας: «Έτοιμος για τους… τελικούς ο Ηρακλής»

Το πρόσωπο της φετινής χρονιάς για τον Ηρακλή είναι ο Χρήστος Ρόβας με τα 30 γκολ που πέτυχε στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τον φορ των «κυανόλευκων» να τονίζει σε δηλώσεις του τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τα πλέι οφ ανόδου στη Β’ Εθνική.

«Όλα κυλάνε πολύ καλά στην ομάδα, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Κάναμε την τελευταία προπόνηση και φεύγουμε για τις γιορτές του Πάσχα και κοιτάμε την επόμενη μέρα. Χρειαζόμαστε ξεκούραση και να αφιερώσουμε χρόνο στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα είναι τα μπαράζ καθώς είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Το πιο μεγάλο και δύσκολο κομμάτι έγινε, μια και η ομάδα δημιουργήθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ίσως να υπήρχε φόβος ότι δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Πλέον όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα, η ομάδα έχει δεθεί, έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα, πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ο ομάδα είναι ετοιμοπόλεμη για αυτούς τους 6 “τελικούς” που απομένουν», ανέφερε ο επιθετικός του «Γηραιού» στο Αθλητικό Μetropolis.

Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τον Σπύρο Μπαξεβάνο: «Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος. Μας βοηθάει πάρα πολύ, δεν μας αφήνει να αφεθούμε, είμαστε όλη μέρα στην τσίτα και είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Και με τον κ. Αναστασιάδη και με τον κ. Μπαξεβάνο ήμασταν προετοιμασμένοι για τελικό και όπως αποδείχθηκε τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά».

Για τα 30 γκολ που πέτυχε: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να σκοράρεις. Έχω πετύχει 30 γκολ σε 24-25 παιχνίδια και κάθε ένα από αυτά είναι χαραγμένο στη μνήμη μου. Κάποια έχουν βαθμολογική σημασία, άλλα για το γόητρο, αλλά όλα είναι ξεχωριστά. Δεν έχω σκοράρει τόσα γκολ σε άλλη σεζόν. Έχω πετύχει μέχρι 15 γκολ στη Γ’ Εθνική».

Για τον Τάσο Κατσαμπή: «Είναι πολυτέλεια και χαρά να είναι κοντά μας ο κ. Κατσαμπής. Η παρουσία του δεσπόζει στα αποδυτήρια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει όλο το πακέτο, για αυτό και έχει πετύχει στη ζωή του. Έχει καταφέρει τόσα πολλά με την αξία του και με τον χαρακτήρα του, που κερδίζει όλους τους ποδοσφαιριστές».

Για τη συμβουλή που κράτησε από αυτόν: «Αυτό που έχω κρατήσει είναι όταν έχεις πίστη και είσαι συγκεντρωμένος όλα έρχονται στην ώρα τους. Στο διάστημα που δεν σκόραρα μου είχε πει να μην αγχώνομαι γιατί θα έρθουν τα γκολ εκεί που πρέπει. Μου είπε να μην το εκβιάζω, να γίνω πιο ομαδικός και το γκολ θα έρθει, όπως και έγινε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις