Σενάριο για Λουντ και ΑΕΚ

Στα… δίχτυα της ΑΕΚ και ο Ρόμπιν Λουντ. Σε μια υπόθεση που δείχνει να μοιάζει αρκετά (αλλά όχι να είναι ίδια) με αυτή του Νίκλας Χουλτ, που έκανε ανάλογη διαδρομή τον Ιανουάριο, η Ένωση δείχνει να φλερτάρει με τον Φινλανδό μέσο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τη «Sportday».

O Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον 25χρονο ποδοσφαιριστή (33 συμμετοχές/6 γκολ φέτος) από την κοινή τους παρουσία στους «πράσινους» σχεδιάζει να τον πάρει στην Ένωση, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» χειρίζεται την υπόθεση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή (που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι) με λεπτότητα, γνωρίζοντας ότι έχει ως σημαντικό «όπλο» στις διαπραγματεύσεις το ότι τον γνωρίζεται πολύ καλά με τον Λουντ.

Παράλληλα, ο Μανόλο Χιμένεθ δείχνει να έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη και σίγουρα αυτό θα παίξει τον ρόλο του ώστε να προχωρήσει η υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι τον χειμώνα η ΑΕΚ απέκτησε τον Νίκλας Χουλτ από το τριφύλλι έναντι περίπου 250.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις