Επαφές Μπύρου για τη νέα χρονιά στη Δόξα Δράμας

Μετά την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Γιάννης Μπύρος, εξέφρασε δημόσια την απογοήτευση του για τα όσα έγιναν με τη χρησιμοποίηση των έξι ξένων παικτών. Ήταν γεγονός, που δημιούργησε τεράστια αναστάτωση στο εσωτερικό της Δόξας και ουσιαστικά την έθεσε εκτός τρίτης θέσης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ», η νέα «ψυχρολουσία» οδήγησε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να κινήσει άμεσα τις διαδικασίες και να προχωρήσει μάλιστα σε συζητήσεις για την… επόμενη μέρα!

Συγκεκριμένα νούμερα

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει κάνει ήδη επαφές όσον αφορά τη νέα χρονιά, που θα τον βρει, με βάση τα τωρινά δεδομένα, εκτός διοικητικού σχήματος. Ο Μπύρος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει τη νέα προσπάθεια, που θα δημιουργηθεί στην ομάδα της Δράμας, ενώ έχει δεσμευτεί ότι θα συνδράμει οικονομικά, σε καμία περίπτωση όμως στον βαθμό, που το έκανε φέτος. Οι συζητήσεις για τη νέα σεζόν είναι τόσο προχωρημένες πλέον, αφού έγιναν υπολογισμοί και κατατέθηκαν συγκεκριμένα νούμερα.
Η σκέψη είναι να μαζέψουν το οικονομικό «πακέτο» και η Δόξα τη νέα χρονιά να πάει με χαμηλό προφίλ και νεαρούς παίκτες, για να υπάρχει στην κατηγορία.
Εκτός κι αν προκύψει φυσικά στην πορεία κάτι άλλο, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ.

Λεφτά που δεν έπιασαν τόπο

Το σίγουρο είναι πώς ο Γιάννης Μπύρος είναι διπλά απογοητευμένος και «ξενερωμένος» από τις εξελίξεις, ενώ έχει ήδη δώσει εντολή να μην ισχύει πλέον το πριμ των 12.000 ευρώ για κάθε νίκη, από τη στιγμή που χάθηκε ο στόχος της τρίτης θέσης.
Μάλιστα, σε συζητήσεις που έκανε πρόσφατα, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να συνεχίσει στη Δόξα Δράμας. «Για ποιο λόγο να αλλάξει κάτι; Ο επόμενος, που θα έρθει, θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο και δεν θα κάνει το ίδιο λάθος ή κάποια άλλα πολύ σημαντικά;».
Τον ενόχλησε αφάνταστα η ερασιτεχνική αντιμετώπιση του όλου θέματος από τους άμεσους συνεργάτες του, τους οποίους μάλιστα πίστεψε, αλλά και το γεγονός ότι τα χρήματα, που δαπάνησε, πετάχτηκαν στα… σκουπίδια. Οσο για τις μετοχές; Η εκχώρηση είναι η πρώτη σκέψη.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις