Αίτηση έκπτωσης του Δ.Σ. της ΕΠΟ καταθέτει η ΕΠΣΘ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας ετοιμάζεται να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια κατά της τωρινής διοίκησης της ΕΠΟ. Η απόφαση λήφθηκε το βράδυ της Τρίτης, μετά τη σύγκληση έκτακτου διοικητικού συμβουλίου. Το παρών έδωσαν τα δέκα από τα έντεκα μέλη της ΕΠΣΘ, με μοναδικό…

…απόντα τον Αντώνη Ακτσιαλή.
Η απόφαση για την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ομοσπονδίας λήφθηκε ομόφωνα και με ψήφους 10-0, η ΕΠΣΘ θα ζητήσει το διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ. Καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη αυτή, αποδείχθηκε η δημοσιοποίηση της ετυμηγορίας του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που ανάβει το «πράσινο» φως για την προσφυγή κατά των μελών της διοίκησης της Ομοσπονδίας απ’ ευθείας στο Ειρηνοδικείο.
Θυμίζουμε πως το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση αναβλήθηκε ελλείψει απαρτίας. Ωστόσο, μία ημέρα αργότερα ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Τάσος Μπατζιάκας, εξασφάλισε την παρουσία σχεδόν όλων των μελών, οπότε πλέον δρομολογούνται οι εξελίξεις για μεγάλες αλλαγές στην Ομοσπονδία. Η υπόθεση θα ανατεθεί στον δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω και γνώστη των ποδοσφαιρικών θεμάτων, Πέτρο Καϊμακάμη, ενώ ήδη αναζητούνται πρόσωπα από το χώρο του αθλήματος με γνώσεις και έξωθεν καλή μαρτυρία, προκειμένου να προταθούν για το διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις