Νίκη Βόλου: Άρχισε η προετοιμασία για το Κύπελλο

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα να ολοκληρώθηκαν για τη Νίκη Βόλου, όμως η κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, της έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΟ.

Οι κυανόλευκοι μετά το χθεσινό ρεπό επανήλθαν σε προπονητικούς ρυθμούς, καθώς την Τετάρτη (11/04) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας, τον ΑΟ Σελλάνων για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ, με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του 4ου ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, τον νικητή που θα προκύψει από τη διασταύρωση των αναμετρήσεων Οικονόμος Τσαριτσάνης- Α.Ο. Καλοποδίου και Αστέρας Ιτέας-Διγενής Νεοχωρίου.

Το τεχνικό δίδυμο της βολιώτικης ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Χρήστο Τζιώρα και Γιάννη Ντινιωτάκη που αποβλήθηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας, ενώ οι Μπάιριτς και Κρστιτς δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Τετάρτης καθώς ήταν απόντες από τη σημερινή (09/04) προπόνηση. Έτσι η επιθετική γραμμή της Νίκης θα είναι κατά τα 3/4 αλλαγμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με τους Αναστασίου, Τζάθα και Βουρδάκη να θεωρούνται οι πιθανότεροι αντικαταστάτες. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκε ο Χρήστος Καρτσαμπάς καθώς οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ήταν “καθαρές”.

Οι αγώνες Κυπέλλου με τις προκαθορισμένες ημερομηνίες:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις