Δύσκολο έργο με Πύδνα Κίτρους για Γ.Σ. Αλμυρού

Την Πύδνα Κίτρους υποδέχεται σήμερα (13/5) ο Γ.Σ. Αλμυρού για την 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική και για τον 6ο όμιλο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17.00. Ο Γυμναστικό προέρχεται από ήττα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά και σήμερα θα επιδιώξει να…

…πετύχει την πρώτη του νίκη.
Η Πύδνα είναι μία δυνατή ομάδα με μεγάλο προϋπολογισμό και έμπειρους παίκτες. Προέρχεται από νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, καθώς την Κυριακή έκαμψε την αντίσταση του Αμπελωνιακού με σκορ 2-1 στο γήπεδό της. Στον Αλμυρό έρχεται για το «διπλό» θέλοντας να πάρει ξεκάθαρο βαθμολογικό προβάδισμα, αλλά όπως είναι φυσικό ο Γυμναστικός θα προσπαθήσει να πάρει αυτός το πολύτιμο «τρίποντο».
Ο προπονητής του ΓΣΑ, Λευτέρης Καλογήρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Γρούνα και του Αλέκου Αραπίτσα που δεν έπαιξαν στον Παλαμά λόγω τιμωρίας. Ωστόσο, θα απουσιάσει ο Μαλισσόβας που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο.
Έτσι, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι 19 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Πλακαρός, Κυριάκος, Γρούνας, Φαράντος, Π. Βούλγαρης, Χειλάς, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Κρανάς, Τσόγκας, Κουρτέλης, Ράπτης, Ν. Βούλγαρης, Αναστασίου, Αντζούρης, Μαντζανάς, Βασίλης, Πλαβός, Αραπίτσας.
Τον σημερινό αγώνα στο στάδιο του Αλμυρού ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ιωάννης Μπλούνας της ΕΠΣ Φθιώτιδας με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Δόσκορη και Στυλιανό Καραγιάννη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Ιωάννης Κρίκης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις