Για τη πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παναχαϊκή (pregame)

Στην Κόρινθο βρίσκεται από χθες η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (13/5) με την Παναχαϊκή, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.. Η σημερινή αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18.00 (OTE Sport 3). Το παιχνίδι, όπως προαναφέραμε, θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου, μετά…

…από απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, να μεταφερθεί η έδρα της ομάδας στη γειτονική Κόρινθο για τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια των πλέι οφ.
Θα αναμετρηθούν σήμερα οι δύο ομάδες των πλέι οφ που δεν έχουν ακόμη πετύχει νίκη. Ο Ολυμπιακός στα τρία πρώτα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και μοιραία δεν κέρδισε κανένα παιχνίδι.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε χθες στην τελευταία προπόνηση να τραυματίζεται ο Χερόν Μπεριάν, ο οποίος υπέστη κάταγμα μεταταρσίου και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για 20 περίπου μέρες. Επίσης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει και σήμερα στις υπηρεσίες των Αλέξανδρου Νικολιά και Βασίλη Τριανταφυλλάκου. Ο πρώτος δεν έχει ξεπεράσει την θλάση, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.
Η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει μία αλλαγή στο βασικό σχήμα (αναγκαστική λόγω Μπεριάν) καθώς οι άλλοι δέκα θα είναι αυτοί που ξεκίνησαν και στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τη Λάρισα στο ΕΑΚ. Ο Ρίζος θα κληθεί να υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία, ενώ ο Ζέρης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Μπουτζίκος το αριστερό. Οι Γιαλούσης και Μπάρμπας θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής οι Ρόκας και Κυζιρίδης θα αγωνιστούν ως ανασταλτικοί μέσοι, με τον δεύτερο πάντως να αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες δημιουργίας παιχνιδιού. Στις πτέρυγες θα παίξουν οι Μπιτάνγκ και Σκοπελίτης (αριστερά και δεξιά αντίστοιχα). Ο Θέος θα αναλάβει ρόλο οργανωτή και θα κινείται στον άξονα, πίσω από τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ως βασικός, αποτελώντας την «αιχμή του δόρατος» του Ολυμπιακού στην επίθεση. Εκτός κι αν ο Θέος παίζει στη δεξιά πλευρά και ο Μπαλντοβαλίεφ αγωνιστεί πίσω από τον Διαμαντόπουλο. Στην περίπτωση αυτή θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Σκοπελίτης.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Κολίτσι, Μαργαρίτης, Ιντζίδης, Καρράς, Μακρυδημήτρης και Κεσίδης.

Η Παναχαϊκή
Το πρώτο θετικό αποτέλεσμα θα κυνηγήσει η Παναχαϊκή στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η προετοιμασία των Αχαιών ολοκληρώθηκε χθες και στην αποστολή που μετέβη στην Κόρινθο, δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος και ο τραυματίας Γεωργακόπουλος. Η αποστολή: Δήμιζας, Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλλα, Καρβουνιάρης, Κοντοχρήστος, Σούλης, Μαζιώτης, Στεργίδης, Γκαντιάγκα, Φουρλάνος, Τρίγκας, Πατινιώτης, Χούσα, Χαρτσιάς, Μαρουκάκης, Μασούρας, Κορέτα, Κυβελίδης, Χοτζάλι.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
4ος διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις