Χωρίς άγχος για την πρόκριση στον τελικό του ομίλου

Χωρίς άγχος αλλά με στόχο την πρόκρισή της στον τελικό του ομίλου, θα παραταχθεί σήμερα (11/04, 16:00) στο Δημοτικό Γήπεδο του Προαστίου απέναντι στον τοπικό Α.Ο. Σελλάνων, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ, με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό του 4ου ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, τον νικητή που θα προκύψει από τη διασταύρωση των αναμετρήσεων Οικονόμος Τσαριτσάνης- Α.Ο. Καλοποδίου και Αστέρας Ιτέας-Διγενής Νεοχωρίου.

Το τεχνικό δίδυμο της βολιώτικης ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Χρήστο Τζιώρα και Γιάννη Ντινιωτάκη που αποβλήθηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας, ενώ οι Μπάιριτς και Κρστιτς δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Τετάρτης καθώς πήραν επιπλέον μέρες άδειας για τις ημέρες του Πάσχα ώστε να επισκεφτούν τις πατρίδες τους. Έτσι η επιθετική γραμμή της Νίκης θα είναι κατά τα 3/4 αλλαγμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με τους Αναστασίου, Τζάθα και Βουρδάκη να θεωρούνται οι πιθανότεροι αντικαταστάτες.

Τον αγώνα ΑΟ Σελλάνων – Νίκη Βόλου ορίστηκε να διευθύνει ο Χρήστος Μανουράς της ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο και Χρήστο Μπάλλα από την ίδια Ένωση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις