Ελευθερόπουλος: Θέλαμε τη νίκη για την πάρτη μας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή τόνισε πως η ομάδα του έφτασε δίκαια στη νίκη, παίζοντας σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα καλό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:…

«Στο σημερινό παιχνίδι, σε συνέχεια του αγώνα με τη Λάρισα ,εξακολουθήσαμε να έχουμε μεγάλα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου. Τα παιδιά έκαναν ακριβώς ότι είπαμε και δουλεύουμε τους τελευταίους πέντε μήνες. Με τον Απόλλωνα ήμασταν καλοί, με τον Ηρακλή καθόλου καλοί, με τη Λάρισα εξαιρετικοί και σήμερα παρουσιάσαμε αυτά που μπορούμε να βγάλουμε στο γήπεδο, ως ομάδα.
Δικαιούνταν οι παίκτες μου τη νίκη. Έχουμε δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο στα αποδυτήρια και υπάρχει υγεία. Καταλαβαίνω πως ο κόσμος μετά την ήττα από την ΑΕΛ επικεντρώνεται σε άλλα πράγματα και στενοχωριέται, όταν ο Ολυμπιακός χάνει από τη Λάρισα μετά από τόσα χρόνια.
Ο ρόλος του προπονητή, όμως, είναι να κοιτάζει άλλα πράγματα. Συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο. Εμείς φροντίζουμε να δουλεύουμε, ώστε να εξελιχθούμε ατομικά και ομαδικά. Συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή για το ποδόσφαιρο που παίζει, γιατί είναι από τις ομάδες που προσπαθεί να «χτίσει» από πίσω. Αναλύσαμε τον αντίπαλο στα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε και νομίζω πως έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, ανοιχτό και με πολλές φάσεις.
Μετά το 2-1 ζήτησα στους παίκτες μου να έχουν περισσότερη ισορροπία, διαχειριστήκαμε έξυπνα το παιχνίδι, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη, την οποία είχαμε μεγάλη ανάγκη. Τη θέλαμε για πάρτη μας…
Έχω φιλοδοξίες, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Έχω ξαναπεί. Τα όνειρα είναι εύκολα, οι στόχοι είναι δύσκολοι. Εμείς δεν θα φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο, ακόμη και την ΑΕΚ μέσα στον ΟΑΚΑ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις