Νέα τραγωδία στον Βόλο: «Βουτιά» θανάτου 54χρονου από τον 3ο όροφο

Με τρόπο τραγικό γράφτηκε το τέλος στη ζωή ενός 54χρονου που χθες έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στην οδό Σπυρίδη, στο κέντρο του Βόλου. Το σώμα του εντοπίστηκε από περαστικούς, σε μια ώρα που η αγορά ήταν ανοιχτή και η μητέρα του, με την οποία ζούσε μαζί, σπάραζε.

Ο 54χρονος, που κατά πληροφορίες είναι άγαμος, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και ενδεχομένως αυτός ήταν και ο λόγος που θέλησε να γράψει το οριστικό τέλος στη ζωή του, που είχε εξελιχθεί σε ένα ατέλειωτο μαρτύριο. Στις 8.30 το βράδυ βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στάθηκε στο περβάζι έξω από τα κάγκελα, με πλάτη στο διαμέρισμα και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η μητέρα του και μια ακόμη γυναίκα προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν, την ώρα που κρατιόταν από τα κάγκελα. Τον κρατούσαν με όλη τους τη δύναμη, αλλά εκείνος ήταν αποφασισμένος και έπεσε στο κενό, αφήνοντας τα κάγκελα που κρατούσε.

Οι γείτονες που εκείνη την ώρα γύριζαν σπίτι τους και είδαν την τραγωδία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους ήταν σοκαρισμένοι.
Η μητέρα φώναζε το παιδί της απεγνωσμένη. Φώναζε το όνομά του και του έλεγε… «πού πας».

Ο γιος της στο μπαλκόνι και βούτηξε στο κενό, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Σαν από θαύμα ανέπνεε όταν χτύπησε στο πεζοδρόμιο και η εξωτερική του εικόνα δεν παρέπεμπε σε έναν πολυτραυματία που έπεσε από τον τρίτο όροφο. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες στην ανάνηψη, αλλά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί ανάλογα τραγικά περιστατικά στον Βόλο, με τελευταίο τον θάνατο μιας 22χρονης γυναίκας.

e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις