Στη Χαλίδα δοκιμάζεται η Νίκη για την Α2 πόλο

Εντυπωσιάζει η Νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πόλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του β’ ομίλου και θεωρούνται, πλέον, φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ. Σήμερα Τετάρτη στις 18.00 το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τη Νίκη να αγωνίζεται στη Χαλκίδα με τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα (την περασμένη αγωνιστική η Νίκη είχε επικρατήσει της Ηλιούπολης) και όλοι στην ομάδα αισιοδοξούν πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Νίκη είχε επικρατήσει με 19-8, ωστόσο, το σημερινό ματς θα είναι σαφώς πιο δύσκολο, με την Χαλκίδα να προέρχεται από δύο σερί νίκες. Ο Δημήτρης Μπλάνας θα έχει στη διάθεσή του και τον έμπειρο Γιώργο Καρκαλιάνη, εκ των πρώτων σκόρερ της ομάδας, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί με την Ηλιούπολη λόγω τιμωρίας.

Οι πολίστες που βρίσκονται στη διάθεση του Δημήτρη Μπλάνα είναι οι εξής: Φαρσάρης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Κόφφας, Μακρής, Τάσιος, Θεοδωρόπουλος, Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης, Καρκαλιάνης, Μόσιος, Μαρτζούχος, Κοκκινάκης, Βάτσος, Παρασκευάς.

Στη βαθμολογία του ομίλου προηγείται ο Ν.Ο. Πατρών με 21 βαθμούς, ενώ η Νίκη ισοβαθμεί με τον Άρη στη 2η θέση, έχοντας και οι δύο ομάδες από 18 βαθμούς. Ο Ν.Ο. Χαλκίδας είναι ουραγός του πρωταθλήματος έχοντας έξι βαθμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις