Αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί από τον Παναθηναϊκό – Το περιθώριο που έχει για να του επιστραφούν

Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος προέβη στην αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό για την υπόθεση του Γενς Βέμερ, μετά την απόφαση του αρμόδιου οργάνου της ΕΠΟ.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο πέντε ημερών μετά το ματς με τον Ατρόμητο για να τους πάρει πίσω αφού πρώτα εξοφλήσει τον Γερμανό (ως την Παρασκευή 20/4).

Μετά από αυτήν την εξέλιξη το τριφύλλι βρίσκεται στην 11η θέση με 29 βαθμούς. Υπενθυμίζεται πως στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών έρχεται αυτόματα και υποβιβασμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League“.