Έβαλε πλώρη για πλέι οφ η Νίκη, 6-7 τον Ν.Ο. Χαλκίδας

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών ανάμεσα σε Ν.Ο. Χαλκίδας και Νίκη Βόλου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 7-6, παραμένοντας σε τροχιά πλέι οφ.

Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ αλλά η λήξη του πρώτου οκταλέπτου βρήκε μπροστά τη Νίκη με 3-2. Το δεύτερο οκτάλεπτο είχε αρκετές χαμένες φάσεις και μόλις ένα γκολ από τον Δανιήλ, με το οποίο διαμορφώθηκε το 4-2 (σκορ ημιχρόνου).

Η Χαλκίδα ήταν η κυρίαρχος στην τρίτη περίοδο, φτάνοντας στην ισοφάριση και έτσι τα πάντα έμελλε να κριθούν στο τελευταίο οκτάλεπτο. Ένα οκτάλεπτο συγκλονιστικό, όπου ο Γάτος αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση για αντιαθλητικό χτύπημα στον αντίπαλό του, έξι λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και επέτρεψε στη Νίκη να πάρει εκ νέου το προβάδισμα.

Ο Παύλος Μερκουριάδης ισοφάρισε ξανά με πέναλτι, αλλά δύο ακόμη γκολ των Θεοδωρόπουλου και Γιαβαρίδη έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας στους φιλοξενούμενους. Ο Οικονόμου απλώς μείωσε στο τελικό 7-6, με το οποίο η Νίκη Βόλου έχει πλέον 21 βαθμούς, όσους και ο ΝΟ Πατρών.

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-1, 2-0, 2-3.
Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Πουλή) Τρίκας, Οικονόμου 1, Παλαιολόγος, Γάτος 1, Αλαφάκης 1, Καρλής, Π. Μερκουριάδης 1, Πικρίδας, Αθανασίου, Μπουρνάζος 2, Ν. Μερκουριάδης, Βλάχος.
ΝΙΚΗ (Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ 2, Γκανάτσιος, Βάτσος, Μακρής, Θεοδωρόπουλος 1, Γκατζούνας, Γλούμης 1, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης 1, Καρκαλιάνης, Μόσιος, Μαρτζούχος 2, Κοκκινάκης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις