Στ. Ψαρόπουλος: «Την Δευτέρα η κλήρωση των «playoffs»

Στον Arena Fm 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Γ’ εθνικής Σταύρος Ψαρόπουλος, μιλώντας για την κλήρωση των playoffs ανόδου στην Football League, την ένσταση κατά του Ηρακλή, αλλά και το πότε αναμένεται η κλήρωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κλήρωση που αναβάλλεται λόγω ενστάσεων:

Ακριβώς αυτό που φοβόμασταν έγινε. Δικαίωμα του καθενός να προσφεύγει, αλλά να προσέχει και γιατί προσφεύγει. Δεν μπορούμε να βρούμε άκρη εδώ στην Ελλάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να κανονίσουμε τις εκκρεμότητες σε σχέση με την ανάδειξη των πρωταθλητών και περιμένουμε τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, για τις ενστάσεις που έγιναν στην πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Άρα το να κάναμε κλήρωση δεν θα είχε ουσία, γιατί πρώτα κάνεις επικύρωση, ανακυρήσεις τους πρωταθλητές και μετά κάνεις κλήρωση. Οι ενστάσεις είναι της Νίκης βόλου κατά του Νέου Βόλου, η άλλη είναι κατά του Αστέρα Αμαλιάδος, ο Ηρόδοτος επίσης έχει μια εκκρεμότητα για κάτι επεισόδια.”

Για το θέμα του Ηρακλή και την κατά του ένσταση:

“Το θέμα του Ηρακλή είναι ξεκάθαρο, το συζητάμε εδώ και καιρό με την επιτροπή είναι ξεκάθαρη και η θέση της επιτροπής. Θα πάρουμε μία απόφαση που έχω πει ποια θα είναι και από κει και πέρα το ποιος θα προσφύγει κατά της απόφασης μας, θα φανεί, για το αν έχει δικαίωμα η όχι ανόδου στην Football League ο Ηρακλής.»

Για το πότε αναμένεται η κλήρωση:

“Την Παρασκευή αν τελειώσει η ιστορία με τις δύο προσφυγές και μας λέει ότι θα τις βγάλει αμέσως, την Δευτέρα θα κάνουμε επικύρωση των πινάκων και κλήρωση αμέσως. Με την προοπτική ότι δεν θα έχουμε προσφυγές στην δευτεροβάθμια βέβαια! Το 22 του μηνός που έχουμε θέσει δεν φαίνεται πιθανό σενάριο, εύχομαι να διαψευστώ, αλλιώς θα μπουν εμβόλιμες και τις Τετάρτες δεν γίνεται αλλιώς.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις