Νίκη Βόλου: Οι ομάδες ιδρύονται, δεν φυτεύονται

Ανακοίνωση με σαφείς αιχμές για τον ΝΠΣ Βόλος εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή της Νίκης Βόλου, τονίζοντας πως οι ομάδες δεν φυτεύονται, αλλά ιδρύονται, ενώ για τους καλοθελητές που ισχυρίζονται ότι θα κρατήσουν ψηλά το όνομα του Βόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο ας προσπαθήσουν λίγο καλύτερα αυτή τη φορά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Αναλυτικά:

«Σεβόμενοι τους φίλους της Νίκης Βόλου και τους αγνούς βολιώτες φιλάθλους, εκφράζουμε την απορία μας στην διοίκηση του σωματείου που έχει μόνο μέλη και δεν έχει φιλάθλους πως να παρακολουθήσουν φίλαθλοι τους αγώνες της ομάδας τους την στιγμή που δεν εκδίδουν εισιτήρια – παγκόσμια πρωτοτυπία.

Κύριοι καταλάβετε επιτέλους οι βολιώτες δεν θέλουν να γίνουν μέλη του σωματείου σας γιατί το ποδόσφαιρο δεν προάγεται με μεταφορές ομάδων από Νομό σε Νομό και αλλαγές ΑΦΜ. Οι ομάδες ιδρύονται δεν φυτεύονται.

Οι καλοθελητές που ισχυρίζονται ότι θα κρατήσουν ψηλά το όνομα του Βόλου στο ελληνικό ποδόσφαιρο ας προσπαθήσουν λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. Την προηγούμενη, το 2011, είχαμε τα ακόλουθα, εξόχως τιμητικά αποτελέσματα για το βολιώτικο ποδόσφαιρο:

Αποκλεισμός από την UEFA για την ομάδα του συμπολίτη 5 (πέντε) χρόνων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για χειραγωγημένα παιγνίδια και υποβιβασμό στη Δ’Εθνική κατηγορία λόγω του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος και του τότε προέδρου του

Προφυλάκιση και προσφάτως καταδίκη σε 4 (τέσσερα) χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή σε χειραγωγημένα παιγνίδια και παράνομο στοιχηματισμό

Οριστική και αμετάκλητη απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ποινή ισόβιας απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Όσο για τους επενδυτές της Πύδνας η ΕΠΟ διευκρίνισε ότι τα έξοδα φιλοξενίας του φιλικού με την Εθνική Ελπίδων πληρώθηκαν από τον Δήμο Βόλου. Βάλτε και κανένα ευρώ ρε παιδιά!

Υ.Γ. Οι “βόλτες” στα αποδυτήρια, κατά την διάρκεια των αγώνων, των ισοβίως αποκλεισμένων από το ποδόσφαιρο επισύρουν ποινές.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡO”