Νέα «καυστική» ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος κατά Νίκης

Η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος επανήλθε με νέα καυστική ανακοίνωση κατά της Νίκης, τονίζοντας πως οι παράγοντες της Νίκης έθεσαν σε κίνδυνο το ποδοσφαιρικό μέλλον των Ν.Α. Νίκης μόνο και μόνο για να καλύψουν την ανυπαρξία τους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Αναλυτικά:

Επανερχόμαστε με νέα ανακοίνωση για να καταλάβει ο απλός Βολιώτης φίλαθλος για τι αστείους παράγοντες διαθέτει η Νίκη Βόλου (αν και είμαστε σίγουροι ότι το έχουν καταλάβει εδώ και καιρό).

Οι ανύπαρκτοι, λοιπόν, παράγοντες της Νίκης έθεσαν σε κίνδυνο το ποδοσφαιρικό μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών των Νέων Αθλητών Νίκης με την προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια, μόνο και μόνο για να καλύψουν την ανυπαρξία τους.

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι οι ανύπαρκτοι παράγοντες της Νίκης Βόλου θα αποκρύψουν για μία ακόμη φορά την αλήθεια από τους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, τους ενημερώνουμε εμείς ότι η υπόθεση αυτή ορίστηκε να εκδικαστεί από το Πρωτοδικείο Βόλου στις 17/3/2019. Που σημαίνει ότι η απόφαση θα εκδοθεί το νωρίτερο τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν δηλαδή ο Volos NFC θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ

Ας εξηγήσουν λοιπόν τώρα οι ανύπαρκτοι παράγοντες της Νίκης στους γονείς των νεαρών αθλητών τον λόγο που θυσίασαν το ποδοσφαιρικό μέλλον των παιδιών τους;

Συνεχίστε με την ίδια νοοτροπία και πολύ σύντομα θα σας γυρίσουν την πλάτη και οι πιο φανατικοί οπαδοί σας”.

 

“Συγχαρητήρια στο νομικό επιτελείο της Νίκης”
Ακολούθησε νέα ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος στην οποία τονίζονται τα εξής:
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο νομικό επιτελείο της Νίκης Βόλου που κατάφερε το σύντομο προσδιορισμό της δίκης στην υπόθεση της προσφυγής των Νέων Αθλητών (17/3/2019).

Και πάλι συγχαρητήρια…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις