Στον τελικό ο Ν. Μαγνησιακός απέκλεισε στα πέναλτι την Αγία Άννα

Ο πολύ καλύτερος Νέος Μαγνησιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Μικτό της ΕΠΣΘ, στη διαδικασία των πέναλτι με 6-5, αφού στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης το σκορ ήταν 1-1 και δεν προβλεπόταν παράταση. Το παιχνίδι διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο της Σκιάθου.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε παιχνίδι κέντρου, όπου ο Μανγησιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είδε δύο φορές η μπάλα να σταματά στα αντίπαλα δοκάρια. Στο 6’ σε προσπάθεια του Τάρε και στο 26’ σε κεφαλιά του Κατσίφα.

Στο 28’ σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του Μαγνησιακού, ο Γιοβάνης «έκλεψε» τη μπάλα, τη γύρισε την καρδιά της άμυνας του Μαγνησιακού, αυτή χτύπησε στο χέρι του Κουμπουρλή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο Ζαφειρόπουλος, γράφοντας το 0-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Μαγνησιακού επηρεασμένοι από το γκολ που δέχθηκαν δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, μέχρι το 5ο λπετό του β’ μέρους, όπου με αντεπίθεση διαρκείας έκλεισαν κυριολεκτικά την Αγία Άννα στα καρέ της. Η ισοφάριση ήρθε στο 12’ του β’ μέρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγγούλη έξω από την περιοχή.

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης (63’) ο Μαγνησιακός είχε νέο δοκάρι με τον Μιάμη. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου ο Μαγνησιακός επικράτησε με 6-5. Από τους νικητές ευστόχησαν οι Κωστής, Μπαλλάς Μίχας, Κατσίφας, Σήψας και Χότζα, ενώ το πέναλτι του Τσιγαρίδα απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Από πλευράς Αγίας Άννας ευστόχησαν οι Πασιάς, Καλλίας, Γιοβάνης, Ευσταθίου, Δημητριάδης, ενώ αστόχησαν οι Δανόπουλος (έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι) και Θεοφιλόπουλος.

Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γαλλιόπουλος, Κέκιας, Κωστής, Κατσίφας, Κουμπουρλής, Δοδοντζίδης, Μιάμης, Φραγκούλης, Μπάλλας, Κότο, Τάρε.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Χότζα, Γ. Τσιγαρίδας, Ταβλαρίδης, Σήψας, Β. Τσιγαρίδας, Τσιακτίρης και Μίχας

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Ντίνας, Θεοφιλόπουλος, Παπούλιας, Κυριαζής, Δημητριάδης, Γιοβάνης, Κριτσίνης, Ζαφειρίου, Δανόπουλος, Πασιάς, Τάρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ευσταθίου, Νικολόπουλος, Καλόγηρος, Καλλίας, Γενεράλης, Λαμπράκης, Τσιουκαντάνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις