Ο Αστέρας Ριζ. τιμά Μπρέσκα, Κωστούλα και Σολάκη στο αυριανό φιλικό με τον Ολυμπιακό Β.

Φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα δίνει αύριο Τετάρτη (11/9) στις 18.00 στον Ριζόμυλο ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Αστέρα. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Ριζομύλου ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη διοργάνωση του φιλικού, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι άνθρωποι του Αστέρα θέλουν να διοργανώσουν ένα παιχνίδι, γιορτή του ποδοσφαίρου και… …ελπίζουν πως ο κόσμος της περιοχής θα δώσει δυναμικό «παρών».

Πριν την έναρξη του φιλικού η διοίκηση του Αστέρα θα τιμήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου που αποδέχθηκε την πρόσκληση για τη διεξαγωγή του φιλικού, ενώ θα τιμηθούν οι Μάριο Μπρέσκα, Θανάσης Κωστούλας και Ηλίας Σολάκης για την πολυετή προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, θα τιμηθεί ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και για την ομάδα που είχε δημιουργήσει την περίοδο 2010-11, όταν και έφτασε να αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, αλλά και στην Ευρώπη, στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ακόμη οι άνθρωποι του Αστέρα θα προσφέρουν αναμνηστικό δώρο στους διαιτητές του φιλικού αγώνα, οι οποίοι θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις