Με απουσίες η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου ασχολούνται με το φιλικό της Κυριακής με τη Νίκη, καθώς επιθυμία όλων είναι να γίνει ένα ματς γιορτή, ανάμεσα στις δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου, το οποίο θα το χαρούν οι φίλαθλοι και δεν θα συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Γηροκομείο Βόλου.

Θυμίζουμε, πως νωρίτερα θα αγωνιστούν τα τμήματα ακαδημιών των δύο ομάδων. Θα γίνουν δύο παιχνίδια διάρκειας 40 λεπτών. Θα αναμετρηθούν ταυτόχρονα οι ηλικιακές ομάδες με παιδιά γεννηθέντα 2006 (η μία ομάδα) και 2007 (η άλλη ομάδα).  Το Πανθεσσαλικό στάδιο θα χωριστεί στη μέση για τις ανάγκες των δύο αγώνων. Υπάρχει σκέψη να παίξουν και δύο τμήματα με παιδιά γεννηθέντα 2008-09 και 2010-11 στην ανάπαυλα των δύο ημιχρόνων, χωρίς ακόμη να έχει οριστικοποιηθεί.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν και χθες στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου ενόψει του φιλικού με τη Νίκη, με τους Φώτη Καραγκιολίδη (τραυματίας), Γιώργο Μέμμο (στρατευμένος), Δημήτρη Σέττο και Αχιλλέα Κωνσταντίνου (άδεια) να απουσιάζουν από την προπόνηση. Επίσης, ο Ηλίας Καλφούντζος έχει πάψει να προπονείται με τους “ερυθρόλευκους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις