Ξανά για την αλλαγή ποινής ο Παναθηναϊκός

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, επέστρεψε στην Ελλάδα και από σήμερα είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί με το βασικό θέμα του Παναθηναϊκού, δηλαδή το άμεσο μέλλον της ομάδας.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευνοϊκά για το τριφύλλι όσον αφορά το ενδεχόμενο εξασφάλισης άδειας συμμετοχής για την επόμενη Σούπερ Λίγκα. Με τα τωρινά δεδομένα οι πράσινοι αποκλείεται να πάρουν το πράσινο φως για την αδειοδότηση και έτσι όλα δείχνουν ότι μοναδικός δρόμος σωτηρίας θα είναι η ενδεχόμενη αλλαγή ποινής υποβιβασμού.

Σύμφωνα με την Livesport, o Αλαφούζος έχει προγραμματίσει σύσκεψη με τους συνεργάτες του, ενώ το επόμενο βήμα θα είναι οι επαφές με τις υπόλοιπες άστεγες τηλεοπτικά ομάδες για τη συγκρότηση κοινού μετώπου.

Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού μετά τις δύο χαμένες απόπειρες να περάσει μέσω της λίγκας την αλλαγή της ποινής για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες έχει αποφασίσει να αναλάβει ο ίδιος τις επαφές με τους άλλους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Αλαφούζος θα ρίξει το βάρος στην εξασφάλιση κοινής τηλεοπτικής διαχείρισης για τις 8 ομάδες που δεν τα έχουν βρει με κάποιο κανάλι, ενώ εμφανίζεται διατεθειμένος να λύσει κάποιες παρεξηγήσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Βέβαια, ένα μεγάλο πρόβλημα για να συγκεντρώσει ο Παναθηναϊκός τα χρήματα και να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση, είναι η αρνητική στάση του ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά έχει το δικό του «μπλοκ» στην Λίγκα, στο οποίο τάσσονται και οι ΠΑΣ, Κέρκυρα και Πλατανιάς. Σε αυτό το κομμάτι ο Αλαφούζος δεν είναι διατεθειμένος να βάλει νερό στο κρασί του λόγω της κόντρας με τον Σαββίδη, όμως δεν αποκλείεται τον ρόλο του πυροσβέστη σε αυτή τη περίπτωση να προσπαθήσει να τον παίξει η Κυβέρνηση. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι στο υφυπουργείο Αθλητισμού τονίζουν τις τελευταίες ημέρες ότι δεν θέλουν υποβιβασμό ομάδων για έξω-αγωνιστικούς λόγους…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις