Τον Νηρέα υποδέχεται σήμερα η Νίκη για την Α2 πόλο

Μία ακόμη νίκη χρειάζεται η Νίκη Βόλου για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την συμμετοχή της στα πλέι οφ της Α2 πόλο ανδρών. Αυτή θα επιδιώξει να την πάρει σήμερα (14/4) στο παιχνίδι με τον Νηρέα Πάτρας, το οποίο θα διεξαχθεί στις 13.00 στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.

Το βολιώτικο συγκρότημα προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ν.Ο. Χαλκίδας με 7-6 και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 5η θέση με εννέα βαθμούς (ισοβαθμεί με Ο.Φ. Θαλάσσης) και θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να διεκδικήσει την είσοδό της στα πλέι οφ.

Ο Παναγιώτης Γλούμης, ο οποίος δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο στο παιχνίδι με την Χαλκίδα θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και αναμένεται να παίξει στο σημερινό παιχνίδι.

Στη διάθεση του τεχνικού της Νίκης, Δημήτρη Μπλάνα, βρίσκονται οι εξής πολίστες: Φαρσάρης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Κόφφας, Μακρής, Τάσιος, Θεοδωρόπουλος, Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης, Καρκαλιάνης, Μόσιος, Μαρτζούχος, Κοκκινάκης, Βάτσος, Παρασκευάς.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αχλαδιώτης και Σπυρόπουλος.

Επίσης, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών διεξάγεται αύριο Κυριακή στις 15.00 στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» το παιχνίδι Ν.Ο. Πατρών-Ν.Ο. Χαλκίδας. Τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια για τον Β’ όμιλο, θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις