Τ. Μπατζιάκας: Δεν κινδυνεύουν με αποκλεισμό οι ομάδες της Μαγνησίας

Στα πολιτικά δικαστήρια κατά της διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προσφεύγει η ΕΠΣ Θεσσαλίας, όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση, μετά από ομόφωνη απόφαση που ελήφθη το βράδυ της Τρίτης (12/5) από το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Τάσος Μπατζιάκας με δηλώσεις του…

…στην εφημερίδα «Θεσσαλία» εξηγεί ποιος είναι ο λόγος που η Ένωση προχωρά σ’ αυτή την κίνηση: «Οι εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι ραγδαίες. Κάθε μέρα περνούν την πόρτα του ανακριτή μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ και η δική μας Ένωση δεν μπορούσε να μείνει άπραγη σε αυτό το φαινόμενο. Έτσι, συνήλθε έκτακτο Δ.Σ. και με ψήφους 10-0, καθώς απουσίαζε μόνο ο κ. Ακτσιαλής, πήραμε την απόφαση να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη και να ζητήσουμε την έκπτωση των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ και τον ορισμό προσωρινής διοίκησης, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για εκλογές στην Ομοσπονδία.
Το ίδιο το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ μας άνοιξε το δρόμο για να προβούμε σε αυτή την κίνηση χωρίς να κινδυνεύουν με αποκλεισμό οι ομάδες της Μαγνησίας. Και αυτό διότι πήρε απόφαση σύμφωνα με την οποία επιτρέπεται η προσφυγή στο Ειρηνοδικείο κατά των μελών της διοίκησης της Ομοσπονδίας. Ως ΕΠΣΘ περιμένουμε να μας ακολουθήσουν και άλλες Ενώσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις