“Σκαρφάλωσε” στην 5η θέση ο Καραϊσκάκης, 1-0 την Καλλιθέα

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο Καραϊσκάκης που πέτυχε την δέκατη του νίκη στην έδρα του, εν αντιθέσει με την Καλλιθέα που διατηρήθηκε στα χαμηλά κλιμάκια της βαθμολογίας. Σ΄ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι ο Καραϊσκάκης ήταν αυτός που μπήκε πιο αποφασιστικά στο ματς απ΄ότι οι φιλοξενούμενοι και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ χωρίς όμως να το πετύχει.

Αρχικά στο 11΄ με την κεφαλιά του Λουκίνα να αποκρούεται από τον Κουτογλίδη και εν συνεχεία στο 16΄ με το σουτ του Παπανίκου να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας . Με το πέρας της ώρας οι Ηπειρώτες ενέτειναν την πίεση τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στο ημίχρονο ισόπαλες χωρίς τέρματα, ο Λουκίνας στο 43΄ με πλασέ ήταν αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έκανε το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Καλλιθέα προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις στο 60΄ και στο 62΄, με τον Μέλκα να μπλοκάρει δις τόσο το σουτ του Ταλέντο, όσο και την εκτέλεση φάουλ του. Από το σημείο εκείνο και μετά οι γηπεδούχοι είχαν μεν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να γίνουν απειλητικοί για το τέρμα του Κουτογλίδη.

Από το 70΄ και μετά η Καλλιθέα πήρε μεν μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 81΄ με το σουτ του Δημητριάδη να περνά λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι το οποίο ήταν υπέρ των παικτών του Σάκη Παπαβασιλείου οι οποίοι κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΣΚΟΡΕΡ: 43′ Λουκίνας

ΠΑΕ Καραϊσκάκης (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μακρίδης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Χούσος (64′ Κόλινς), Ψιάνος (84′ Κουσίδης), Ρανγκέλοφ, Δημητριάδης, Λουκίνας.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι (77′ Γλυνός), Καντέ, Μίγγος (46′ Ταμπάκης), Μάκο (46′ Παυλής), Χοτζάλι, Ταλέντο, Γκέτσι.

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις