Δίκαιη επικράτηση για Ακρόπολη, πολλές απουσίες για Παγασητικό

Εντός έδρας νίκη για την Ακρόπολη, που επιβλήθηκε 1-0 του Παγασητικού, ο οποίος “καιγόταν” για τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι η ομάδα των Αλυκών παραμένει σε δυσμενή βαθμολογική θέση, σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Σύνθεση ανάγκης για τους φιλοξενούμενους, που μετρούν την έβδομη ήττα σε οκτώ αναμετρήσεις. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους γηπεδούχους.

Σύνθεση ανάγκης για τον Παγασητικό αφού απουσίαζαν για λόγους τιμωρίας εργασία κι ασθένειας έξι από τους παίκτες που έχουν το περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι έτσι ο Β. Τάχος χρησιμοποίησε δυο ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν για πρώτη φορά, στο βασικό σχήμα και ωςμοναδική αλλαγή που έγινε (Τσολάκης- Κυρίτσης).

Πολύ καλύτερη η Ακρόπολη έχασε σωρεία ευκαιριών και θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα γκολ αν ο τερματοφύλακας του Παγασητικού, Κλεάνθης, δεν βρισκόταν σε τόσο καλή ημέρα. Η πιο κλασική από τις πολλές χαμένες φάσεις για τους γηπεδούχους στο 40’, όταν σουτ του Χάνου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Το “γόρδιο δεσμό” έλυσε στο 83’ ο Μιχολίτσης, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη φορά πέρασε σε αγώνα ως αλλαγή κι έκανε το γκολ, επιχειρώντας σέντρα σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει και σε αντιπάλους, πριν καταλήξει στα αντίπαλα δίχτυα.

Οι παράγοντες της Ακρόπολης ευχαριστούν για τη φιλοξενία και συγχαίρουν το διαιτητικό τρίο (Ρούσης, Γεωργαντζής, Καφτεράνης) για την άψογη διαιτησία, παρόλο που δεν μέτρησε γκολ που σημείωσαν στο 65’, όταν ο Γκατζούνας σούταρε και στην επαναφορά ο Ανδρέου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, σε μια φάση αμφισβητούμενη, κατά την άποψή τους.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Τ. Κολημήτρας (58’ Τσιαντής), Κ. Κολημήτρας, Πασιάς, Βλιώρας, Χάνος Μαυρίδης (65’ Παπαεμμανουηλίδης),  Κόκκας, Παγώνης (50΄ Μόσιος), Τσουκάλης, Αξιώτης (65’ Μιχολίτσης)
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Σίμος, Μυλωνάς, Καράνταγλης, Χαλκίδης, Γκατζούνας, Ρουσσάς, Τσολάκης (75’ Κυρίτσης), Ανδρέου, Δημητρίου, Δουλάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις