Παράδειγμα προς μίμηση ο Φίλιππος Σκοπελίτης

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης έχει δουλέψει πάρα πολύ τη φετινή χρονιά, την πρώτη του ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό Βόλου και κατάφερε με το… σπαθί του να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα σε δύσκολα παιχνίδια, όπως είναι αυτά των πλέι οφ. Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος του…

…έδωσε φανέλα βασικού, πιστεύοντας στις ικανότητες και στο ταλέντο του και ο Φίλιππος Σκοπελίτης δικαίωσε απόλυτα τον προπονητή του. Στο 61′ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, το πρώτο με τον Ολυμπιακό σε επαγγελματικό επίπεδο και έσπευσε να το αφιερώσει στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.
Προσγειωμένος και σοβαρός ο Σκοπελίτης συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, γνωρίζοντας πως ο δρόμος για την καθιέρωσή του στην ομάδα είναι ανηφορικός. Είναι φιλόδοξος, έχει όνειρα και προπάντων πίστη στις δυνάμεις του και είναι σίγουρο πως στο τέλος θα τα καταφέρει.
«Ο Σκοπελίτης έχει παρουσιάσει σημαντική εξέλιξη τους τελευταίους μήνες μέσα από τη σκληρή δουλειά. Δεν του έχει χαρίσει κανείς τίποτα και αυτός μου έδωσε το ερέθισμα να τον χρησιμοποιήσω στο βασικό σχήμα με την Παναχαϊκή. Είναι κέρδος δικό του, μέσα από την ομαδική δουλειά». Ήταν τα λόγια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τον νεαρό μεσοεπιθετικό, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις