Επιτυχημένο τεστ με Άρη Παλαιοχωρίου για τον ΝΠΣ Βόλος

Ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε με 3-0 τον Άρη Παλαιοχωρίου σε φιλική αναμέτρηση που
διεξήχθη σήμερα (Σάββατο, 14/4) στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης Βόλου. Οι «κυανέρυθροι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μάντζη, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του σε δεύτερη συνεχόμενη φιλική νίκη, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Εθνική Ελπίδων με 1-0.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Μπαλταδώρου!
Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο διαιτητής, κ. Δημητριάδης, τήρησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του άτυχου Σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργου Μπαλταδώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Χωρίς τρεις ο ΝΠΣ Βόλος
Ο Χουάν Φεράντο παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μόνο μία σημαντική απουσία, αυτή του Δημόπουλου, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» για προσωπικούς λόγους. Ο Ισπανός τεχνικός του ΝΠΣ Βόλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 21 ποδοσφαιριστές, θέλοντας να τους διατηρήσει σε φόρμα, ενόψει των αγώνων των πλέι οφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στο συγκεκριμένο φιλικό, δεν έδωσαν επίσης, οι Σαλαμούρας και Μαλακασιώτης.

Η εικόνα του παιχνιδιού
Η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους παίκτες του Χουάν Φεράντο να παρουσιάζονται πιο συγκεντρωμένοι και πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους, σε σύγκριση με τους αντιπάλους τους. Επίσης, το ματς είχε μεγάλα κενά διαστήματα, κατά τη διάρκεια των οποίων, δεν σημειώθηκαν αξιόλογες φάσεις. Η μπάλα άλλαζε συχνά περιοχή, χωρίς ουσία και οι τελικές προσπάθειες εντός εστίας ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Διπλό «χτύπημα» από Μάντζη
Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 6’. Ο Ντεντάκης έβγαλε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Μάντζης με προβολή μέσα από την αντίπαλη περιοχή, έγραψε το 1-0.  Στο 34’ ο ΝΠΣ Βόλος διπλασίασε τα τέρματα του με τον  Πίτου Γκαρσία να εκτελεί το φάουλ από την αριστερή πλευρά και τον Καμπαγέρο να πιάνει σε πρώτο χρόνο την κεφαλιά, που αποκρούστηκε από τον Καρακούτση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Μάντζης με άψογο πλασέ, έγραψε το 2-0.
Οι «κυανόλευκοι» είχαν επίσης χαμένη ευκαιρία με τον Πίτου Γκαρσία, η εκτέλεση φάουλ του οποίου πέρασε λίγο άουτ στο 4’, ενώ η σέντρα-σουτ που επιχείρησε ο Πέντα από την αριστερή πλευρά, είχε την ίδια κατάληξη. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 8’ με κοντινό σουτ του Σιμόνι, το οποίο μπλόκαρε ο Μπουργάνης, ενώ το σουτ του Σκέμπι στο 30’ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Σκόραρε και στο δεύτερο μέρος, ο Μάντζης
Ο Μάντζης ήταν αυτός που σημείωσε και το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων, πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση. Στο 73’ ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ από την αριστερή πλευρά και ο Μάντζης με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
Από εκεί και πέρα, οι «κυανέρυθροι» είχαν κάποιες αξιοσημείωτες φάσεις, με την κεφαλιά του Γκαλίτσιου στο 59’ και το σουτ του Πιαστόπουλου στο 62’, τα οποία κατέληξαν άουτ, αλλά και το πλασέ του Δεμηρτζόγλου, που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων». Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου δεν απείλησε καθόλου τον νεοσύστατο ποδοσφαιρικό σύλλογο, καθώς μέτρησε μόνο το μακρινό σουτ του Γκαγκάνη στο 68’, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Κραβαρίτη.

Σκόρερ: 6’, 34’, 73’ Μάντζης.
Διαιτητής: Δημητριάδης (Θεσσαλίας).
Βοηθοί: Π. Σακκάς, Δ. Σακκάς (Θεσσαλίας).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Τζελίδης, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Πέντα, Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.
Στο δεύτερο μέρος, για τους «κυανέρυθρους» αγωνίστηκαν και οι: Καλαμίδας, Ντόσης, Δεμηρτζόγλου, Παπαδόπουλος, Ζέρης, Μελισσόπουλος, Κραβαρίτης, Διμηνάς, Μηλιώτης, Κολλάς.
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
: Καρακούτσης, Τσιντογιάννης, Αγτζίδης, Τσότρας, Αποστόλου, Ταΐρης, Σκέμπι, Δημητρακόπουλος, Ιγνατίδης, Καραλόπουλος, Σιμόνι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, για τους «κιτρινόμαυρους» έπαιξαν και οι: Παλαβράκας, Ντόμπρος, Γκαγκαγιάννης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Χριστοδούλου, Κοτάκης, Μπάλιος και Νέστωρ.

Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις