Πέρασε κι από τα Τρίκαλα ο ΝΠΣ Βόλος, 2-3 τον ΑΟΤ

Ο ΝΠΣ Βόλος έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στην προετοιμασία που κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα εν όψει της έναρξης των αγώνων μπαράζ που οδηγούν στη Football League. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο κέρδισε αυτή τη φορά με 2-3 τον ΑΟΤ, ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες με την Εθνική Ελπίδων (1-0) και τον Άρη Παλαιοχωρίου (3-0.

Μόλις στο 5’ ο Μελισσόπουλος άνοιξε το σκορ με ψιλοκρεμαστό σουτ για τον ΝΠΣ Βόλος. Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Γιαννιτσάνης επιχείρησε το σουτ, με τον Μούτσα να αποκρούει αρχικά, όμως, ο Μιλοσάβλιεβ πήρε το ριμπάουντ για να γράψει το 1-1. Στο 76’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ για πρώτη φορά στο ματς, με τον Σαχινίδη να γράφει με κοντινό πλασέ το 2-1. Μετά από δύο λεπτά, ο Δεμηρτζόγλου ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινό πλασέ, για να έρθει στο 82’ ο Μελισσόπουλος να διαμορφώσει το τελικό 2-3 με πλασέ.

Σκόρερ: 25’ Μιλοσάβλιεβ, 76’ Σαχινίδης-5’, 82’ Μελισσόπουλος, 78’ Δεμηρτζόγλου.
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιδόπουλος, Μυρσινιάς (46’ Γροντής), Γκόλιας (46’ Χιντζίδης), Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Μάκος, Γιαννιτσάνης (46’ Σαχινίδης), Μιλοσάβλιεβ (53’ Τσίπρας), Τόμιτς (68’ Ζγκούρι), Ν’ Λουντουλού (73’ Τουγλής).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μούτσα, Ζέρης (67’ Πιαστόπουλος), Μελισσόπουλος, Δημόπουλος (61’ Τζελίδης), Δημηνάς, Παπαδόπουλος, Δεμηρτζόγλου (79’ Ντεντάκης), Ντόσης, Κολλάς , Καλαμίδας (75’ Ουνγιαλίδης), Μηλιώτης (85’ Μάντζης).

Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις