Νίκη… παραμονής για Αγ. Παρασκευή

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στη Σούρπη, όπου επικράτησε επί του γηπεδούχου Αίαντα με σκορ 0-2. Μόλις με δώδεκα ποδοσφαιριστές στη διάθεση των γηπεδούχων, που δεν είχαν βαθμολογικό άγχος για την αναμέτρηση, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά στάθηκαν άτυχοι, αφού είχαν τρία δοκάρια.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι, παραδέχθηκαν ότι η συγκεκριμένη επιτυχία οφείλεται εν πολλοίς στην καλή τους τύχη,  αφού οι γηπεδούχοι έχασαν τις ευκαιρίες και εκείνοι στην πρώτη καλή τους στιγμή, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.
Αυτό έγινε στο 45ο λεπτό όταν ο Καραγιάννης δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή κι έστειλε την μπάλα να “κολλήσει” στο “παραθυράκι” της εστίας του Χαλάτση.
Το 0-2 σημειώθηκε στο 87΄ από τον Τρίμμη που εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα- εξαιτίας του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου- που έγινε μετά από σέντρα του Καραγιάννη.
Για τον Αίαντα, τα δοκάρια σημειώθηκαν στο 17′ σε σουτ του Κατσαβριά, στο 33′ σε κεφαλιά του Ξηροκώστα και στο 50′ σε πλασέ του Χειλά, ενώ χάθηκαν επίσης πολλές ευκαιρίες.
Ως άψογη χαρακτήρισαν τη διαιτητική τριάδα (Νικόπουλος, Κόκκαλης, Θ. Τασιόπουλος) οι φιλοξενούμενοι.
AΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος, Χουλιαράς (46’ Μπούρας), Πλαβός, Τσόγκας, Μακανίκας, Τσάτσος, Ξηροκώστας, Κατσαβριάς, Χειλάς, Καλοδήμος
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Παναγιώτου, Λούμπαρδος (68 Κατσαγεωργίου), Λιάτσικος Χατζημητροφάνης, Τρίμμης (88’ Ιωακειμίδης), Γιαννούλας (70’ Μπόλης), Καραγιάνννης, Καλόγηρος (65΄ Μεγαγιάννης), Αλαμάνης

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις