Το πρώτο τσεκάρισμα υπό το βλέμμα του Μαρτίνς

Την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, θα έχει σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη, στο τελευταίο παιχνίδι χρονικά της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1).

Η αναμέτρηση με τους Φαίακες αποτελεί το πρώτο ουσιαστικά τεστ για τους «ερυθρόλευκους» υπό το βλέμμα του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει από τη σουίτα του φαληρικού γηπέδου τη νέα του ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό θα είναι το πρώτο μετά από 2,5 μήνες παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον κόσμο του, καθώς το τελευταίο ματς με οπαδούς στις εξέδρες ήταν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 4 Φεβρουαρίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Χρήστος Κόντης που έχει πλέον την ευθύνη για την ομάδα σκοπεύει να παρουσιάσει ένα πιο ορθολογικό σχήμα, με αρκετά νέα πρόσωπα και κάποιους να μένουν εκτός.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Νικολάου και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ρομαό και ο Μαρτίνς, με τον Πάρντο και τον Μιραλάς στα άκρα. Σε ρόλο επιτελικού θα είναι ο Μάριν και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις