Παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε»

Μήνυμα μέσω επιστολής που εξέδωσαν, έστειλαν στον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο οι παίκτες της Αναγέννησης. Oι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναφέρονται σε γεγονότα που βιώνουν οι ίδιοι το τελευταίο χρονικό διάστημα και τονίζουν πως «αν τα λόγια δε γίνουν πράξεις μέσα στην εβδομάδα το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο».

Η επιστολή:

«Όλο αυτό το διάστημα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα βιώνουμε τραγικές καταστάσεις και επειδή τα «παιδάκια» έγιναν άντρες, ήρθε η ώρα ο κόσμος να μάθει την πραγματική αλήθεια.

Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε -αν και είχε την δυνατότητα- να κάνει προσφυγή. Ως επαγγελματίες και ως ποδοσφαιριστές μιας ιστορικής ομάδας όπως η Αναγέννηση, από σεβασμό στην τεχνική ηγεσία και τον κόσμο υποσχεθήκαμε να μείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα, μοχθώντας για τη φανέλα.

Επειδή η σιωπή έχει αποδειχτεί ότι εκλαμβάνεται ως αδυναμία εμείς οι αθλητές, εργαζόμενοι, ΑΝΘΡΩΠΟΙ φτάσαμε στο ναδίρ και πλέον απαιτούμε άμεσα ενέργειες. Οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι τραγικές, μας οφείλονται μισθοί τεσσάρων μηνών με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο ανά πάσα στιγμή!

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στην ομάδα που δηλώνουν παράγοντες και εμφανίζονται μόνο κάθε Κυριακή. Απορούμε πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν το θράσος να πηγαίνουν στη συνέντευξη τύπου και να δηλώνουν ότι παίξαμε «παιδικό ποδόσφαιρο». Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν ασέβεια στο πρόσωπό μας και τον ιδρώτα μας αλλά και αχαριστία για την προσπάθεια μας. Το μόνο που λαμβάνουμε όλο αυτό το διάστημα από τους συγκεκριμένους κυρίους είναι ψεύτικες υποσχέσεις.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα κάποιοι πήραν 50-100-200€ και κάποιοι τίποτα.

Επίσης σήμερα είδαμε για τρίτη φορά μέσα στην σεζόν τον πρόεδρο μας κύριο Muller να εμφανίζεται στο γήπεδο σαν να μη συμβαίνει τίποτα και χωρίς να μας πει την παραμικρή κουβέντα για τα προβλήματα που μας βασανίζουν!

ΥΓ1: Το ποδοσφαιρικό τμήμα αναλαμβάνει την ευθύνη για την κακιά εικόνα και το άσχημο αποτέλεσμα της σημερινής ημέρας.

ΥΓ2: Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως αν τα λόγια δε γίνουν πράξεις μέσα στην εβδομάδα το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να προβούμε σε τέτοιου είδους έκφραση αγανάκτησης.

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Αναγέννηση»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις