«2ο Φεστιβάλ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου» στην Αγία Παρασκευή

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οργανώνεται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής το Φεστιβάλ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (17/5) και οι ακαδημίες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι οι Α.Ε.Β.Δ., Α.Ε. Διμηνίου, Αλμυρός, Άθλος, Μαγνησιακός, Νίκη Β., Ολυμπιακός Β. η διοργανώτρια Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής. Η σχετική ανακοίνωση:

“Την Κυριακή 17-5-2015, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου το «2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – 2015».

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται η «γιορτή» του ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά και πλέον γίνεται θεσμός!

Πρόκειται για ένα Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, που απευθύνεται σε μικρά παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2005, 2006 και 2007 τα οποία, λόγω της μικρής ηλικίας τους, δεν συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Ακαδημιών ΕΠΣΘ.

Η εκδήλωση, στην οποία αναμένεται να συμμετέχουν περί τα 400 παιδιά, θα ξεκινήσει στις 10:00′ και θα εξελιχθεί σε μορφή τουρνουά. Οι αναμετρήσεις για τα παιδιά γεννημένα το 2005 θα γίνουν με 9Χ9 συμμετέχοντες, για τα 2006 – 8Χ8 και για τους γεννηθέντες το 2007 με 5Χ5 παίκτες.

Οι Ακαδημίες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα τιμήσουν με την παρουσία τους την διοργάνωση, είναι οι Α.Ε.Β.Δ., Α.Ε. Διμηνίου, Αλμυρός, Άθλος, Μαγνησιακός, Νίκη Β., Ολυμπιακός Β. και φυσικά η διοργανώτρια Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής.

Οι διοργανωτές, εκτός από τις Ακαδημίες που συμμετέχουν, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά και τους χορηγούς της εκδήλωσης, που είναι οι εταιρίες αναψυκτικών «ΕΨΑ», γαλακτοκομικών προϊόντων «ΕΒΟΛ» και τα νερά «ΒΙΚΟΣ».”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις