Κύπελλο: “Τσεκάρει” το εισιτήριο του τελικού ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται (19:00, Cosmotesport1) δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα τον Πανιώνιο στην άδεια Τούμπα μετά το 3-1 του Σαββάτου για το πρωτάθλημα. Αυτήν τη φορά όμως για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στη ρεβάνς του υπέρ του 3-1, που έχει κάβα από το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη. Στην αντίπερα όχθη, οι «κυανέρυθροι» θα κυνηγήσουν να πάρουν ό,τι καλύτερο από την αναμέτρηση, γνωρίζοντας ότι το έργο τους για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι πολύ δύσκολο.

Φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα από τον Λουτσέσκου. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Ασεβέδο αριστερά αντί του Βιεϊρίνια, ο Βαρέλας ένας από τους δύο στόπερ, ο Κρέσπο, ο οποίος έγινε αλλαγή τις προάλλες, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ίσως παίξει, αλλά δεν αποκλείεται ο Σάκχοφ να πάρει τη θέση του, δεξιά παραμένει ο Μάτος. Κάνιας και Ελ Καντουρί είναι ένα πιθανό δίδυμο στον άξονα, με τον Πέλκα να επιστρέφει στο βασικό σχήμα μετά την τιμωρία του. Ο Μπίσεσβαρ θα παίξει αριστερά και ο Λημνιός δεξιά. Στην κορυφή ο Πρίγιοβιτς. Μαλεζάς, Μουλέν και τον Μιχόγεβιτς έχουν τεθεί νοκ-άουτ.

Στην αντίπερα όχθη… Ο Κότνικ θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, ο Παπαγεωργίου δεξιά, ο Σαραμαντάς αριστερά και οι Μπανανά-Σταυρόπουλος στα στόπερ. Κόρμπος-Μακρύλλος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Μασούρας δεξιά και ο Μπραχίμι αριστερά, με τον Σαββίδη να έχει ελεύθερο ρόλο. Στην κορυφή θα παίξει ο Γεσίλ. Βλάχος, Λάμπρου, Σιώπης, Τασουλής, Γκιοατά και Ουάσινγκτον είναι τραυματίες

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις