Κρίσιμο παιχνίδι με Αθηναϊκό στο ΕΑΚ για τον Ολυμπιακό Βόλου

Την Κυριακή 22/4 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Αθηναϊκό στο κλειστό του ΕΑΚ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος, προκειμένου να αντιμετωπίσει στα πλέι άουτ τις Εσπερίδες, τις οποίες έχει κερδίσει στο Βόλο και έχει χάσει στην Αθήνα (νίκες 1-1). Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο κλειστό το ΕΑΚ και να ενισχύσουν την ομάδα στην προσπάθειά της για τη νίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 22 Απριλίου  2018 και ώρα 14.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αθηναϊκό Βύρωνα  για τη 21η  αγωνιστική του  πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας  Γυναικών.

Ο αγώνας για την ομάδα μας είναι ο τελευταίος αγώνας εντός έδρας (πριν τα πλέι άουτ) και είναι ο πλέον καθοριστικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μιας και με νίκη της ομάδας μας θα καθοριστεί ο αντίπαλος που θα αγωνιστούμε στους αγώνες κατάταξης για την παραμονή στην κατηγορία.  O Αθηναϊκός Βύρωνα είναι μια έμπειρη  ομάδα , έχει ένδοξο παρελθόν στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ, είναι κυπελλούχος Ευρώπης και φέτος έχει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα και αναμένεται να διεξαχθεί ένας συναρπαστικός αγώνας.

Ο  προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης  συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας, έκανε μια μίνι προετοιμασία στις διακοπές του Πάσχα , αντιμετωπίζει τα συνήθη προβλήματα μικροτραυματισμών αλλά  αναμένεται να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεση του .

Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των  χορηγών  μας , γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ ΑΕ , πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους , προσφορά της εταιρείας , την όποια και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια μας , ενισχύοντας τα , βοηθώντας την ομάδα μας να πετυχει το στόχο της παραμονής. Τώρα η ομάδα μας έχει ανάγκη τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου , ο οποίος όλη τη χρονιά στάθηκε δίπλα στα κορίτσια μας».