Στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ με νέα “τριάρα” επί του Πανιωνίου

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για 19η φορά στην ιστορία του προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου (με το ίδιο σκορ με τον αγώνα της Νέας Σμύρνης) στην άδεια Τούμπα.

Μόλις στο 21′ ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από κόρνερ του Πέλκα, ωστόσο στο 40′ ο Μασούρας με πολύ δυνατό σουτ σε εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος και έπειτα από διαρκή πίεση στα καρέ του Κότνικ, στο 68′ ο Πέλκας με το καλύτερο γκολ της βραδιάς έκανε το 2-1, ενώ με πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Μάτος από τον Μπανανά) ο Πρίγιοβιτς στο 80′ έγραψε το τελικό 3-1. Με 10 παίκτες από το 70′ ο Πανιώνιος λόγω δεύτερης κίτρινης στον Μακρύλλο, από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, με τον Κουλούρη (14′) και τον Μασούρα (35′).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (76’ Κάνιας), Αζεβέδο, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Λημνιός (60’ Κάμπος), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κουλούρης (61’ Πρίγιοβιτς).

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (46’ Πινιώτης), Κόρμπος, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Μασούρας (63’ Σπιριντόνοβιτς), Μπραχίμι (75’ Νόβακ), Γεσίλ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις