Συνεχίζονται οι επιτυχίες για την Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου

Εκκωφαντική εμφάνιση για ακόμη μια φορά για τον ΑΤΛΑ στην Α’ φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Εκεί η  Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου κατάφερε στην δεύτερη μόλις συμμετοχή της στο συγκεκριμένο θεσμό να κατακτήσει την ΠΡΩΤΗ θέση στην κατηγορία των Παγκορασίδων!!!

Συμμετείχαν 19 αθλήτριες που ξεπερνώντας η καθεμία τον εαυτό της κατάφεραν να φέρουν στο σύλλογο μας αυτή την σημαντική διάκριση. Συγκεκριμένα η Βιδούρη Ελένη κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια στα 60 εμπόδια και άλμα σε μήκος, συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς απ’ όλες τις μετέχουσες. Επίσης δεύτερη θέση για την Βούλγαρη Μαρία στα 60 μέτρα και  τρίτη θέση στη σφαίρα από την Αντζόυρη Ελένη. Συμμετείχαν επίσης οι Βαλή Εμμανουέλα, Βασιλού Φενίνα, Βόντζου Μίλβα, Βουρβούλια Μαρία, Γεροντοπούλου Φωτεινή, Κατσούρα Ιωάννα, Μάμαλη Ελευθερία, Μιχαηλίδη Σωτηρία, Νικούδη Χαρίκλεια, Παραγιουτσικου Στεφανία, Πούλακα Χαρίκλεια, Τζίκα Κωνσταντίνα, Τρίχα Ελεάννα, Τσιγαρίδα Δέσποινα, Τσιλαφάκη Ζέτα, Χατζηλαδά Χριστίνα.

Στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών συμμετείχαν 10 αθλητές που με την προσπάθειά τους έφεραν το σύλλογό μας στην ΤΡΙΤΗ θέση. Ο Παπαιωάννου Ζήσης κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στα 60 μέτρα και σφαίρα αντίστοιχα και ο Γκαγιάννης Γιώργος ένα χάλκινο μετάλλιο στα 60 εμπόδια. Συμμετείχαν επίσης οι Αράπης Κωνσταντίνος, Καρούτσος Θάνος, Καυκούλας Παναγιώτης, Μπάιμπας Αντώνης, Μπαρλάς Πέτρος, Νιφόρος Λευτέρης, Σανιδάς Θάνος, Σταθούρος Ρωμανός.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το σύνολο του προπονητικού δυναμικού έχει αρχίσει να αποδίδει σε σύντομο χρονικά διάστημα καρπούς και να φέρνει σημαντικές επιτυχίες για τα παιδιά και κατ επέκταση για τον σύλλογο.

Τα καλύτερα έρχονται!!!

Δελτίο Τύπου Αθλητικής Ακαδημίας Άτλας Βόλου