Λ. Καλογήρου: Ωριμάζουμε μέσα από τα μπαράζ

Το τρίτο του παιχνίδι στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική δίνει αύριο Κυριακή (17/5, 17.00) ο Γ.Σ. Αλμυρού με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό εντός έδρας. Ο Γυμναστικός μετρά δύο ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια και μόνο σε περίπτωση νίκης θα διατηρήσει κάποιες ελπίδες για την άνοδο. Ο αγώνας αυτός μόνο εύκολος δεν θα είναι για…

…τους Αλμυριώτες, αφού οι αντίπαλοί τους είναι πιο έμπειροι, ενώ «καίγονται» και αυτοί για το «τρίποντο» από τη στιγμή που στο ενεργητικό τους έχουν μόνο ένα πόντο.
Ο τεχνικός του Γυμναστικού Λευτέρης Καλογήρου τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία:
«Μετά από δύο αγωνιστικές στα μπαράζ το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι όλες οι ομάδες είμαστε κοντά. Στον Παλαμά κόντρα στον Ατρόμητο παίξαμε στα ίσα, ενώ και το ματς της Τετάρτης με την Πύδνα το είχαμε στα χέρια μας και δυστυχώς το χάσαμε. Ουσιαστικά πληρώσαμε την απειρία μας από τέτοιου είδους αγώνες που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Τουλάχιστον, με τη συμμετοχή μας στα μπαράζ ωριμάζουμε ως ομάδα.
Απέναντι στον Αμπελωνιακό θα έχουμε και πάλι δύσκολη αποστολή. Η συγκεκριμένη ομάδα διαθέτει σχεδόν όλο τον βασικό κορμό που είχε και πέρυσι στη Γ’ Εθνική. Το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο. Από την πλευρά μας θα κάνουμε την προσπάθεια και ελπίζω στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις