Άκης Πέτρου: «Δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη κλήρωση»

Για τη σειρά των αγώνων στα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής και για την εικόνα των αντιπάλων του ΝΠΣ Βόλος, μίλησε στο goalpost.gr, ο Άκης Πέτρου. Ο τεχνικός διευθυντής των κυανέρυθρων τόνισε πως άπαντες στην ομάδα σέβονται όλους τους αντιπάλους αλλά η άνοδος θα εξαρτηθεί από την δική τους απόδοση και συμπλήρωσε πως η σειρά των αγώνων δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Πέτρου στο goalpost.gr:

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος και τον πρώτο αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, την Κυριακή 29 Απριλίου, στη Νεάπολη: «Αν και ακούγεται κοινότυπο, η σειρά των αγώνων για μένα δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, καθώς όλοι θα παίξουν με όλους. Το να χαρακτηρίσεις μία κλήρωση εύκολη ή δύσκολη, είναι λάθος. Εύκολη ή δύσκολη μπορείς να την κάνεις με τα αποτελέσματα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, όμως δεν φοβόμαστε κανέναν. Προσωπικά, φοβάμαι μόνο τον κακό εαυτό της ομάδας μου.

Όσον αφορά τον πρώτο μας αντίπαλο, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, πρόκειται για μία ομάδα, όπως και όλες που συμμετέχουν στα μπαράζ, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον όμιλό της. Αυτό σημαίνει κάτι. Έχουμε δει την ομάδα αυτή και η πρώτη μας εικόνα είναι ότι πρόκειται για μία ομάδα μαχητική, δυνατή, μία ομάδα Γ’ Εθνικής. Θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της και σίγουρα θα έχει τον ενθουσιασμό της συμμετοχής στην τελική φάση».

Για τις υπόλοιπες ομάδες που μετέχουν στον όμιλο των μπαράζ: «Ο Ηρακλής έχει την πιο βαριά φανέλα και αυτό μπορεί στην πορεία, μπορεί να αποδειχθεί αβαντάζ ή ντεζαβαντάζ.  Ο Τηλυκράτης είναι μία ομάδα που στηρίζεται κυρίως στη δύναμη, δεν κουβαλά τον τίτλο του φαβορί και αυτό ενδεχομένως να τον κάνει επικίνδυνο αντίπαλο. Ο ενθουσιασμός θα αποτελέσει σίγουρα “όπλο” για την ομάδα της Λευκάδας»

Ολοκληρώνοντας το σχόλιό του για την κλήρωση και τους αντιπάλους του ΝΠΣ Βόλος στα πλέι οφ, ο Άκης Πέτρου τόνισε: «Επαναλαμβάνω πως σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, δεν μας αγχώνει που μας έχουν χρίσει φαβορί, λόγω της πορείας μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν φοβόμαστε τους αντιπάλους και τα πάντα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις