Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι παλαιστές του ΠΑΟ Βόλου

Πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης. Στους αγώνες μετείχαν παιδιά που ανήκουν στις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων. Ο Παλαιστικός Αθλητικός Όμιλος Βόλου έλαβε μέρος με δύο αθλητές και…

…τρεις αθλήτριες.
Ο Φίλιππος Νικολαΐδης διαγωνίστηκε στα 85 κιλά όπου κατόρθωσε να πάρει το αργυρό μετάλλιο.Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε και η Φωτεινή Γκίκα. Η νεαρή πρωταθλήτρια είχε πολύ καλή απόδοση στην κατηγορία των 44 κιλών «αγγίζοντας» το χρυσό μετάλλιο.
Στο βάθρο ανέβηκε και η Ευανθία Σαρακατσάνου, η οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 52 κιλά. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε επίσης η Εβελίνα Φλώρου που τερμάτισε στην τέταρτη θέση.
Ιδιαίτερα θετική παρουσία είχε ο Χαράλαμπος Ρέλλος. Ο αθλητής του ΠΑΟΒ συνάντησε έντονο συναγωνισμό στα 59 κιλά και ήρθε πέμπτος.
Ο Παλαιστικός αποτελεί ισχυρή δύναμη στο άθλημα στην Ελλάδα. Μάλιστα πρόσφατα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη. Τη νίκη αυτή στο σύλλογο χάρισαν δύο αθλήτριες και ένας αθλητής που έλαβαν μέρος στους αγώνες.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε για ακόμη μία φορά η 16χρονη Μαρκέλα Τζουμπουσλή, η οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία των 59 κιλών στις νεάνιδες, αν και είναι κορασίδα. Την πρώτη θέση κατέλαβε και η Λυγερή Βούλγαρη στην κατηγορία των 72 κιλών στις νεάνιδες. Ως έφηβος αγωνίστηκε ο Χρήστος Μαυρίδης στα 96 κιλά κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις