Το γκολ του Λάζαρου… έφτασε μέχρι την Βραζιλία και την Αργεντινή (photos))

Από το βράδυ της Τετάρτης το γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κόντρα στην Λάρισα έχει φτάσει μέχρι… την άλλη άκρη του κόσμου!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Ένωσης έγινε κράμα Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιούρι Τζορκαέφ και το γκολ του έγνε αντικείμενο διθυραμβικών σχολίων σε Βραζιλία και Αργεντινή. Δείτε:

OLE (ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ)
Πιρουέτα και golazo στην Ελλάδα. Κοίτα τι έκανε ο Χριστοδουλόπουλος της ΑΕΚ κατά της Λάρισας στο τοπικό Κύπελλο. Φοβερό. Ο Χριστοδουλόπουλος της ΑΕΚ ήταν ο ήρωας της ομάδας του στον ημιτελικού του ελληνικού Κυπέλλου.
Γκολ στο τέλος που έστειλε την ομάδα του στον τελικό, το οποίο που επιτεύχθηκε μάλιστα με εντυπωσιακή πιρουέτα. Αδύνατον να τον έβγαζε ο τερμαφύλακας. Κοίτα το.

ESPORTE (ΒΡΑΖΙΛΙΑ)

Στον πρώτο ημιτελικό η Λάρισα είχε νικήσει 2-1 εντός έδρας. Κάτι που σήμαινε πως όσον αφορά στο στόχο της, η ΑΕΚ το είχε πάρει απόφαση. Το ρολόι είχε ξεπεράσει το 48ο λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο και απέμενε ελάχιστη ώρα για το φινάλε.
Την ώρα της σιωπής, ο Χριστοδουλόπουλος υποδέχτηκε τη μπάλα με το στήθος, έγειρε το σώμα του και έκανε το ψαλιδάκι. Η μπάλα πήρε δύναμη και κατέληξε στα δίχτυα.
Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως αν και υπήρχε ένα λεπτό αγώνα ακόμα ο διαιτητής δεν μπορούσε να κρατήσει άλλες καθυστερήσεις. Οι παίκτες και οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου εισέβαλαν στο γήπεδο και πανηγύρισαν ένα από τα πιο απίστευτα γκολ της εβδομάδας.