Αποτυχημένη προσπάθεια για προβοκάτσια από κουκουλοφόρους στο ΑΕΚ-ΑΕΛ

Σε μια περίοδο, που δεν έχουν κλείσει όλες οι δικαστικές υποθέσεις, καθώς εκκρεμεί το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ενώ χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τελεσιδικήσουν τα Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, φαίνεται πως λίγο έλειψε να… ανοίξει κι άλλο μέτωπο.
Όπως αναφέρεται στη «Live Sport», μια ομάδα κουκουλοφόρων, που αποτελείτο από 20 άτομα περίπου, που δήλωναν οπαδοί της Ένωσης, βρέθηκε (από το 10ο λεπτό και μετά) στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τη ρεβάνς με την ΑΕΛ. Ξεχώριζαν, διότι αφενός φορούσαν full face, σύμφωνα με το δημοσίευμα είχαν όλοι τους καινούργια κασκόλ που έκανε «μπαμ» ότι όλοι τους τα είχαν αγοράσει λίγο πριν και όλοι τους είχαν μια σακούλα με κλειστά μπουκάλια.
Πήραν θέση στην τελευταία σειρά της θύρας 13 και ήταν κάπως… αποκομμένοι και εκτός κλίματος σε σχέση με τους υπόλοιπους φίλους των «κιτρινόμαυρων». Δεν συμμετείχαν στα συνθήματα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ενώ δεν χειροκροτούσαν και τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ. Έτσι, οι υπόλοιποι θεατές της 13, αλλά και αυτοί της θύρας 15 τους θεωρούσαν… εξωγήινους.
Για να απομακρυνθούν από το γήπεδο χρειάστηκε η συμβολή του τμήματος της άρσης βαρών της ΑΕΚ, που (ειδικά τελευταία) είναι stand by στο ΟΑΚΑ. Τους πλησίασαν, τους οδήγησαν εκτός του Σταδίου και τους συνόδευσαν μέχρι τον ΗΣΑΠ Ειρήνης, αφού πρώτα τους έβγαλαν φωτογραφίες. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι ένας από αυτούς είναι γνωστός οπαδός ομάδας του… Βορρά, από την Καλλιθέα.